Pehmeyttä ja kiitoa karheille hiuksille

Talvi asettaa hiuksille kovat vaatimukset: pakkanen, viima ja kuiva huoneilma rasittavat suortuvia. Kylmänä vuodenaikana hiukset saavat kaipaamaansa hoitoa kuiville hiuksille tarkoitetun shampoon, hoitoaineen ja naamion avulla.

Helmen muuttumisleikkiin valittu Eija Lehto sai ohjeita uuden napakan hiusmallinsa hoitoon meikkitaitelija Riia Koivistolta. Eija oli leikannut pitkät hiuksensa muutama kuukausi sitten siilimittaisiksi, mutta malli oli kasvanut jo nyt upean naiselliseksi. Eijan oma väri harmaa kiilsi hienosti ja kertoi hyväkuntoisista hiuksista.

Harmaa hius on usein kuiva ja karhea, joten Riia suositteli Eijalle pehmeyttä ja taipuisuutta tuovaa shampoota. Riia valitsi myös hoitoaineen kuiville hiuksille tarkoitetusta sarjasta. Hiustenhoito-ohjelmaan otettiin niin ikään kerran kolmessa viikossa käytettävä naamio.

Hoitoa kuville ja vaurioituneille hiuksille

Eijan hiukset hoidettiin Intense Repair -hiustenhoitosarjan tuotteilla. Sarja hoitaa hellästi kuivia ja vaurioituneita hiuksia.

Intense Repair -shampoo vahvistaa ja ravitsee tehokkaasti vaurioituneita hiuksia, auttaa palauttamaan kiillon. Tuote vähentää hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista.

Intense Repair -hoitoaine sisältää proteiineja, jotka vahvistavat ja pehmentävät hiuksia. Hoitavat aineet kohdistuvat suoraan vaurioituneisiin kohtiin.

Intense Repair -naamio täyteläinen emulsio hoitaa kuivia hiuksia intensiivisesti.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat