Patrik Laineen uusi hiustyyli herätti huomiota somessa – suomalaistähti avaa tempaustaan: "Aika paljon on tullut rapaa"

7:07
Video: Patrik Laine teki uuden sopimuksen – Columbus vastasi kesän NHL-yllätyksestä

NHL-supertähden Patrik Laineen tuore siilitukkamalli on ehtinyt herättää huomiota sosiaalisessa mediassa. Idea tähän ei tullut täysin omasta takaa.

Laineelta on nähty vuosien saatossa jos jonkinlaisia parta- ja hiusratkaisuja. Sen lisäksi hän on räväyttänyt muun muassa pukeutumisen saralla. Suomalainen on vetänyt ylleen muun muassa kokonaan vihreän puvun, vihreiden aurinkolasien kera. Esimerkkejä persoonallisista valinnoista löytyy.

Tällä kertaa suomalaismaalitykki herätti huomiota hiusratkaisullaan. Tutuksi tullut takatukka sai mennä. Tilalle tuli siilisratkaisu.

– Hiusrajan karkaamisesta on tullut aika paljon rapaa viime vuosien aikana. Meidän harjoitteluryhmässämme (Roope) Hintz aloitti trendin, kun hän veti siileksi. Sitten (Joona) Luoto veti. Päätin itsekin, että kai se on vedettävä, Laine avaa ratkaisuaan MTV Urheilulle.

– Luoto viimeisteli tämän mun uusimman lookin. Hän veti koneella hyvää jälkeä. Sieltä löytyy myös parturi-kampaajan ominaisuuksia, Laine värittelee seurajoukkuekaveristaan Luodosta.

Lisää Laineen ajatuksia muun muassa viime kevään Tampereen MM-kisoista, uudesta sopimuksesta ja Columbus Blue Jacketsin kesän huippuhankinnasta jutun yläreunan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja