Pasi Mustosen erikoinen toiminta kummastuttaa asiantuntijoita – "Tuo romuttaa luottamustason"

Naisleijonien olympiavalinnat puhuttavat –"Tuo romuttaa luottamustason" 2:40
C Moren asiantuntijat Niklas Bäckström ja Sami Kapanen kritisoivat Pasi Mustosen toimintaa.

C Moren jääkiekkoasiantuntijat Niklas Bäckström ja Sami Kapanen kummastelivat Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustosen perusteluita olympiajoukkueen maalivahtitilanteeseen liittyen.

Suomen pitkäaikainen tähtivahti Noora Räty jäi ulos torstaina nimetystä olympiajoukkueesta. Päävalmentaja Mustonen perusteli päätöstään varsin merkillisellä tavalla, kun hän sanoin kisakoneesta pudonneen Rädyn olevan yhä varalla ykkösmaalivahdiksi, jos ykkösvahdiksi kaavailtu Anni Keisala sairastuu tai loukkaantuu.

Kummalliset perustelut aiheuttivat heti runsaasti keskustelua osakseen. Myös C Moren asiantuntijakaksikko Niklas Bäckström ja Sami Kapanen kummasteli Mustosen sanoja. Upean uran maalivahtina tehnyt Bäckström osasi asettua kaikkien maalivahtien asemaan.

– Entisenä maalivahtina minun kävi sääliksi kaikkia maalivahteja, Bäckström summaa.

– En ymmärrä millään tavalla tätä logiikkaa. Ymmärrän sen, ettei aina välttämättä oteta parhaita yksilöitä, vaan sopivin joukkue, joka on paras mahdollinen kokonaisuus. Mutta maalivahtien osalta tuo romuttaa koko luottamustason tuossa joukkueessa ja asettaa kohtuuttoman isoja paineita Keisalalle lähteä ensimmäisiin olympialaisiin ykkösmaalivahtina, Kapanen ihmettelee.

Katso Bäckströmin ja Kapasen mielipiteet kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat