Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Parsaa, hollandaisekastiketta ja kinkkua

Julkaistu 25.07.2012 15:58(Päivitetty 30.08.2013 13:57)

Maistuvat parsat nautitaan hollandaisekastikkeen ja kinkun kera.

Parsatankoja
K inkkuleikkeleitä
Suolaa

Leikkaa parsan kuivat osat pois ja kuori tarvittaessa. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä. Tarjoa parsat kauniisti aseteltuina kinkun kanssa.

Hollandaisekastike:

175 g voita
3 rkl valkoviiniä
3 munankeltuaista
Suolaa ja valkopippuria
Puolikkaan sitruunan mehu
2 teelusikallista sokeria

Sulata voi kattilassa - mutta älä polta sitä! Anna sulan voin viilentyä hieman, jotta voin laktoosi painuu kattilan pohjalle. Laita toiseen kattilaan valkoviini, munankeltuaiset, suola ja valkopippuri. Vispaa rivakasti 30 sekuntia, kunnes kastikkeesta tulee kuohkeaa. Laita miedolle lämmölle liedelle, ja jatkaa vispaamista, kunnes kastike sakenee. Ota kattila pois liedeltä ja valuta kirkas, sula voi kastikkeen joukkoon koko ajan vispaten. Käytä vain kirkas voi, älä pohjalle jäänyttä laktoosia. Mausta sitruunamehulla ja sokerilla.

Lisää aiheesta:

Suomalainen donitsiketju vakavissa vaikeuksissa "Tofupervoilu" teki paluun – K-kaupoissa näkyy nyt selkeä proteiini-ilmiöOvatko ihmiset olleet aina väsyneitä? Tutkija: Uupumus ei ole vain nykyajan vitsausPeppuseksiin liittyy edelleen paljon vääriä uskomuksiaYhdellä mausteella saat erityisen hyvää kaalilaatikkoa – Pirjon ohje on valtava hittiVolkswagen keskeyttää VW Golf -mallin tuotannon
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:15
    Ruoka

    Suomalainen donitsiketju vakavissa vaikeuksissa

  • 08:20
    Ruoka

    "Tofupervoilu" teki paluun – K-kaupoissa näkyy nyt selkeä proteiini-ilmiö

  • 06:27
    Väsymys

    Ovatko ihmiset olleet aina väsyneitä? Tutkija: Uupumus ei ole vain nykyajan vitsaus

  • Eilen20:31
    Seksimyytit

    Peppuseksiin liittyy edelleen paljon vääriä uskomuksia

  • Eilen17:24
    Ruoka

    Yhdellä mausteella saat erityisen hyvää kaalilaatikkoa – Pirjon ohje on valtava hitti