Paris Hilton on jälleen sinkku – poikaystävä jätti kohukaunottaren!

Perijätär Paris Hiltonin ja hänen poikaystävänsä Cy Waitsin puolitoista vuotta kestänyt seurustelusuhde on US Weeklyn mukaan päättynyt.

Viime viikolla seurapiirikaunotar Paris Hiltonin, 30, ja hänen poikaystävänsä, Las Vegasilaisen klubin omistaja Cy Waitsin huhuttiin arvioivan suhdettaan uudelleen. US Weeklyn lähteiden mukaan pari on nyt eronnut, sillä Waits ei enää jaksa Hiltonin julkkiselämää.

– He ovat eronneet. Se on surullista, Hilton todella välittää hänestä ja hän on mahtava mies, mutta heidän polustaan tuli todella kivikkoinen. Waitsin mielestä oli vaikeaa elää Hiltoniin kohdistuneen valokeilan alla ja se oli syy eroon. Erossa ei ollut draamaa, se oli sovinnollinen, siitä ei nyt vain tullut mitään, lähipiiristä kerrotaan.

Pari ehti seurustella puolitoista vuotta, mutta Waitsin on kerrottu sanovan olleen erityisen poissa tolaltaan siitä, että heidän elämäänsä kuvattiin Hiltonin uudessa tosi-tv-sarjassa The World According to Paris.

– Waits oli sitä mieltä, että siinä näytettiin liikaa heidän henkilökohtaista elämäänsä. Kun hän suostui ohjelman tekoon, hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, että kuvaaminen tulisi olemaan niin häiritsevän päällekäyvää, lähteet kertoivat US Weeklylle.

Aiemmin Hilton on paljastanut, että menisi mielellään uudessa televisiosarjassaan kihloihin, jos Waits kosisi häntä. Hilton ja hänen edustajansa eivät ole vielä kommentoineet erouutista.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat