Lista: Pariisin iskussa useita ulkomaalaisia uhreja – tunnistamatta yhä kymmeniä

Pariisin terrori-iskujen kuolonuhreista on tunnistamatta vielä noin 20-30. Asiasta kertoo Ranskan pääministeri Manuel Valls.

– Heidät tullaan tunnistamaan lähituntien aikana, kuolleiden omaisille perustetun tukikeskuksen luona kommentin antanut Valls sanoi. 

Uhreista on tunnistettu 103.

Iskuissa kuoli ainakin 129 ihmistä.

Pariisin terrori-iskuissa kuoli ja loukkaantui paikallisten lisäksi ihmisiä ainakin seuraavista valtioista. Osalla on kaksoiskansalaisuus, joten he voivat olla listassa kahdessa paikassa.  

– Espanja: 29-vuotias espanjalainen mies kuoli konserttisalin verilöylyssä. Median mukaan espanjalaisuhreja olisi muitakin.  

– Ruotsi: Yksi ruotsalainen sai surmansa ja toinen haavoittui.  

– Algeria: Kaksi algerialaista sai surmansa. Diplomaattilähteiden mukaan uhrit olivat 40-vuotias nainen ja 29-vuotias mies.  

– Belgia: Ainakin kolme belgialaista kuoli, maan ulkoministeriö kertoo. Nuorin oli 26-vuotias, vanhin 47. Yhdellä oli Ranskan ja Belgian kaksoiskansalaisuus.  

– Britannia: 36-vuotiaan brittimiehen kuolemasta on kertonut perhe. Ulkoministeriö uskoo uhreja olevan enemmän.  

– Chile: Chileläisiä kuolonuhreja on kolme: kaksi naista ja yksi mies. Kaksi uhreista oli Chilen Meksikon-lähettilään lähisukulaisia.  

– Marokko: Yksi marokkolainen sai surmansa ja toinen haavoittui.  

– Portugali: Kaksi portugalilaista sai surmansa. Toinen kuolleista oli 63 vuotta ja toinen 35. Nuoremmalla uhrilla oli myös Ranskan kansalaisuus.  

– Romania: Kaksi romanialaista sai surmansa syntymäpäivillä ravintolassa. Iältään he olivat 29 ja 32. Heillä oli puolitoistavuotias lapsi.  

– Tunisia: Kaksi nuorta tunisialaista siskosta kuoli. He olivat juhlimassa ystävänsä syntymäpäivää.  

– Yhdysvallat: Kaliforniasta kotoisin oleva opiskelija, 23, kuoli iskuissa. Lisäksi vahvistamaton määrä yhdysvaltalaisia haavoittui.  

– Meksiko: Kaksi uhria oli kotoisin Meksikosta. Toinen heistä on myös Espanjan kansalainen.  

– Saksa: Ulkoministeriö on vahvistanut yhden kansalaisen kuoleman.  

– Sveitsi: Sveitsiläisen naisen kerrotaan haavoittuneen.  

– Brasilia: Kaksi brasilialaista haavoittui iskuissa.  



Lue myös:

    Uusimmat