Pariisilaiset vaativat suositun kävelykadun sulkemista turisteilta: "Suoraan sanoen se on uuvuttavaa"

2:32
Olisiko sinulla kanttia kiivetä maailman korkeimpiin puumajoihin?

Paikalliset pyytävät, että kuvauksellisuudestaan tunnettu pariisilainen Rue Crémieux -katu suljettaisiin illoiksi ja viikonlopuiksi, jotta he saisivat olla rauhassa valokuvia ottavilta turisteilta.

Pariisilaisen Rue Crémieux -kadun asukkaat ovat pyytäneet kaupunkia sulkemaan kadun vierailijoilta iltaisin ja viikonloppuisin. Silloin katu on heidän mukaansa täynnä valokuvia napsivia turisteja. Aiheesta uutisoi muun muassa New York Post -sivusto.

Lähellä Seine-jokea sijaitseva autoton mukulakivikatu Rue Crémieux on kameran kanssa kulkevien turistien suosiossa sen pastellinväristen talojen takia. Monet tulevat paikan päälle poseeraamaan kuvissa.

Ei olekaan ihme, että Instagramista löytyy hashtagilla #RueCremieux yli 31 000 julkaisua.

Paikalliset turhautuneita

Turistien valokuvaussessiot turhauttavat paikallisia, ja he toivovatkin kiellon tuovan lisää yksityisyyttä.

– Haluaisimme istua syömään ja ulkopuolella ihmiset ottavat valokuvia. On räppäreitä, jotka kuvaavat videota kaksi tuntia ikkunan edessä ja naisten polttariseurueita, jotka kiljuvat tunnin, asukas nimeltä Antoine kertoo France Info -sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Suoraan sanoen se on uuvuttavaa.

Asukkaat toivovat, että kadun molempiin päihin rakennettaisiin portit, jotka pitäisivät turistit ja heidän kameransa loitolla.

Ärsytys on saanut jonkun perustamaan protestiksi @ClubCremiux -Instagram-tilin. Siellä julkaistaan kuvia omituisista asioista, joita ihmiset kadulla tekevät

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja