Pariisilaiset vaativat suositun kävelykadun sulkemista turisteilta: "Suoraan sanoen se on uuvuttavaa"

Maailman korkeimmat puumajat – uskaltaisitko käydä? 2:32
Olisiko sinulla kanttia kiivetä maailman korkeimpiin puumajoihin?

Paikalliset pyytävät, että kuvauksellisuudestaan tunnettu pariisilainen Rue Crémieux -katu suljettaisiin illoiksi ja viikonlopuiksi, jotta he saisivat olla rauhassa valokuvia ottavilta turisteilta.

Pariisilaisen Rue Crémieux -kadun asukkaat ovat pyytäneet kaupunkia sulkemaan kadun vierailijoilta iltaisin ja viikonloppuisin. Silloin katu on heidän mukaansa täynnä valokuvia napsivia turisteja. Aiheesta uutisoi muun muassa New York Post -sivusto.

Lähellä Seine-jokea sijaitseva autoton mukulakivikatu Rue Crémieux on kameran kanssa kulkevien turistien suosiossa sen pastellinväristen talojen takia. Monet tulevat paikan päälle poseeraamaan kuvissa.

Ei olekaan ihme, että Instagramista löytyy hashtagilla #RueCremieux yli 31 000 julkaisua.

Paikalliset turhautuneita

Turistien valokuvaussessiot turhauttavat paikallisia, ja he toivovatkin kiellon tuovan lisää yksityisyyttä.

– Haluaisimme istua syömään ja ulkopuolella ihmiset ottavat valokuvia. On räppäreitä, jotka kuvaavat videota kaksi tuntia ikkunan edessä ja naisten polttariseurueita, jotka kiljuvat tunnin, asukas nimeltä Antoine kertoo France Info -sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Suoraan sanoen se on uuvuttavaa.

Asukkaat toivovat, että kadun molempiin päihin rakennettaisiin portit, jotka pitäisivät turistit ja heidän kameransa loitolla.

Ärsytys on saanut jonkun perustamaan protestiksi @ClubCremiux -Instagram-tilin. Siellä julkaistaan kuvia omituisista asioista, joita ihmiset kadulla tekevät

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat