Aviopari kävi häämatkallaan 33 maassa – vaimo poseerasi hääpuku yllään huikeissa kohteissa

Vaikuttaako turvallisuus matkakohteen valintaan? 9:00
Videolla keskustellaan matkakohteiden turvallisuudesta.

Matkailua rakastava pariskunta päätti tehdä elämänsä häämatkan vuonna 2018. He kävivät kaiken kaikkiaan 33 maassa. Zoe taltioi matkaa Instagram-tilille. Hän julkaisi kuvia itsestään hääpuvussaan erilaisten nähtävyyksien äärellä.

Nick ja Zoe Aust menivät naimisiin vuonna 2016. He olivat tavanneet lukiossa, mutta vasta vuosia myöhemmin tavatessaan uudelleen heistä tuli pariskunta. Heitä yhdisti rakkaus matkustamiseen.

– Olimme seurustelleet noin puolitoista vuotta, kun Nick yhtäkkiä sanoi, etten saisi tehdä suunnitelmia tulevalle viikonlopulle, Zoe kertoo This Is Insider-sivustolle.

Zoe sai pian tietää, että määränpäänä olisi Islanti ja sen jälkeen Pariisi. Matkan viimeisenä päivänä Nick herätti Zoen aikaisin aamulla ja pariskunta lähti kävelemään kohti aamiaispaikkaa.

– Eiffel-tornin luona hän polvistui ja pyysi minua vaimokseen, Zoe muistelee.

33 maata vuoden aikana

Pariskunta alkoi säästää rahaa matkaa varten. He aikoivat tehdä pitkän reissun häiden jälkeen.

Häiden aikoihin Nick myi yrityksensä ja Zoe lopetti työt. Zoe perusti Marrymeintravel-Instagram-tilin, jolla hän kertoo heidän matkastaan. Tilillä on yli 30 000 seuraajaa.

Kaiken kaikkiaan pariskunta kävi vuonna 2018 33 eri maassa, muun muassa Intiassa, Kiinassa ja Seychelleillä. Monet niistä olivat sellaisia, joissa he olivat aina halunneet käydä.

Nick selvitti myös ahkerasti, millaisiin kohteisiin he voisivat poiketa etukäteen päätettyjen paikkojen lisäksi. He päätyivät käymään muun muassa Malesiassa.

Matkalla Zoe otti kuvia, joissa hän poseerasi hääpuvussaan erilaisten nähtävyyksien luona. Hän julkaisi otoksia heidän Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt pariskunta aikoo asettua New Yorkiin. Heillä on kuitenkin jo matkasuunnitelmia tulevaisuuden varalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat