Paratiisiasuntoja Phuketista

Phuketissa toimii nyt suomalainen kiinteistönvälittäjä, jonka kautta on varattavissa upeita asuntoja suositulta Karon Beachin alueelta!

Suomalaisten suosikkikohteessa Phuketissa ei enää tarvitse asuntokauppoja vieraalla kielellä, vaan Phuketin Paratiisi Asuntojen kautta on saatavilla suomenkielistä kiinteistönvälityspalvelua alusta loppuun. Se on ensimmäinen suomalainen kiinteistönvälittäjä Phuketissa.

"Avaimet käteen" -periaate takaa, ettei asiakkaan tarvitse huolehtia paperitöistä ja hän saa tarvittaessa apua vaikkapa huonekalujen hankintaan tai kiinteistönhuoltoon.

Nyt aikaiselle varaajalle on tarjolla lyömätön kohde suositulla Karon Beachin alueella huokealla hinnalla (alkaen vain 2,5 miljoonaa bahtia/62.000 euroa). Tasokkaassa taloyhtiössä on 132 huoneistoa, jotka vaihtelevat 45m² studiosta 82m² kahden makuuhuoneen huoneistoihin.

Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella alueella, jossa on ympärivuorokautinen vartiointi sekä ilmainen internet-yhteys. Karonin monipuoliset palvelut löytyvät läheltä. Lisäksi kohteeseen rakennetaan iso yhteinen uima-allas, kuntosali, vastaanottoaula, parkkialue ja puutarha.

Ota pian yhteyttä ja tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen! Tiedustelut: Pekka Lindqvist / 040-771262 / pekka.lindqvist@huom.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja