Mainos

Paola Suhonen: Voisin harkita plastiikkakirurgiaa

Vaatesuunnittelija Paola Suhonen liputtaa luonnollisuuden puolesta, myös ulkonäköön liittyvissä asioissa. Hän myöntää kuitenkin, että jos jossain elämänvaiheessa rypyt tai joku muu kohta kropassa ahdistavat liikaa, ei kauneuskirurgin apuun turvautuminen ole täysin poissuljettu vaihtoehto.

Suomalaista designia vauhdilla maailmalle vienyt Paola on ollut etenkin viimeksi kuluneena vuotena hyvin kiireinen. Mutta hyvällä tavalla: IVANAhelsingin mallisto on ihastuttanut Pariisin muotiviikoilla, hän on lanseerannut oman astiakokoelman, palannut Nanson riveihin suunnittelemallaan Suvikukka-mallistolla sekä tehnyt miljoona muuta asiaa.

Paola Suhonen on mukana myös suomalaisia ja intialaisia vaikuttajanaisia esittelevässä Inspiring Women -kirjassa eettisen muodin tekijänä.

Paola Suhonen onkin vuosien mittaan profiloitunut designeriksi, joka ammentaa ideoitaan luonnosta ja kannattaa muutenkin ekologisia ja eettisiä arvoja.

On pakko kysyä, mitä mieltä hän on esimerkiksi kauneusleikkauksista.

– Minusta vaikkapa silikonirinnat ovat aivan älytön asia, enkä ymmärrä, miksi naisten pitää tehdä itsestään muovisen näköisiä. Toisaalta olen ajatellut, että jos vanhetessa joku kohta omassa kropassa ärsyttää itseä todella paljon, niin kyllähän sellaisen asian voi käydä korjauttamassa, hän miettii.

– Joka tapauksessa arvokkaasti vanheneminen on mielestäni kaunista. Esimerkiksi oma äitini on seitsemänkymppisenä aivan upea nainen, Paola Suhonen korostaa.

Juhannusta Paola aikoo viettää mökillä, muttei vielä itsekään oikein tiedä, missä.

– Paikkakunta on tiedossa, eipä oikein muuta, Paola naurahtaa.

– Sain kutsun ystävän ystävältä tulla mukaan viettämään juhannusta hänen mökilleen, ja totta kai lupauduin. En voisi kuvitellakaan viettäväni juhannusta kaupungissa!

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja