Pamela Anderson vastustaa botox-pistoksia

Baywatch-sarjasta kuuluisuuteen ponnahtanut näyttelijä ei muista kauneusleikkauksistaan huolimatta halua kasvoihinsa botoxia.

Kauneusleikkauksien ystävänä tunnettu Pamela Anderson elelee rauhallista yksinhuoltajaelämää kahden poikansa kanssa. Anderson on tunnettu suurennetusta rintavarustuksestaan ja muokatuista huulistaan, mutta hän vastustaa botoxia.

– En ole laitattanut botoxia. En pidä kasvoihin laitettavista jutuista. Ne pelottavat minua. Näet ihmisiä, jotka ovat laitattaneet botoxia ja he kaikki näyttävät samalta. Mielestäni minun ei vaan pidä lähteä siihen mukaan, ainakaan 43-vuotiaana. Mielestäni minun pitää vain vanheta. En ole ikinä ollut kaunein ihminen, eikä minusta tunnu siltä, että minun pitäisi jahdata nuoruutta.

Pamela kertoo myös, ettei hän pelkää auringon aiheuttamia kauneushaittoja.

– Aurinko tuntuu upealta. En näe paljon vaivaa kauneudenhoidon ja hiusten suhteen, vaan haluan olla luonnollinen, hän kertoo.

Povipommi paljasti myös Fabulous-sivuston haastattelussa rakastavansa lastensa isää Tommy Leeta edelleen, mutta toteaa samalla Tommyn olevan käytökseltään ikuisesti 16-vuotias. Entisen aviomiehen kanssa kuvattu julkisuuteen vuotanut seksivideo kaduttaa edelleen, mutta Pamela paljastaa, ettei ole koskaan katsonut videota itse läpi.

Voisiko Pamela enää kuvata lemmenleikkejään?

– En! On mahdollista, etten koskaan enää harrasta seksiä, tähti vastasi nauraen.

MTV3/Helmi

Lähde: Fabulous

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat