Mainos

Paljasta hänelle salaisuutesi – Näistä asioista onnelliset parit puhuvat

Tulevaisuus, perhe ja nolot hetket ovat asioita, jotka kannattaa jakaa, jos havittelee onnellista avioliittoa.

Onnellisen parin sanotaan jakavan kaikki elämässään. Mistä harmoniaa havittelevan parin pitäisi ainakin puhua keskenään? Yourtango.com listasi aiheet, joista onnelliset parit puhuvat.

Asiat, joista ihmissuhteessa kannattaa puhua

Nolot hetket. Jos et voi kertoa kamalasta lukioaikaisesta treffimokastasi aviopuolisollesi, kenelle sitten?älä pelkää lähestyä aihetta, sillä rakkain ihmisesi ei varmasti tuomitse sinua. Älä sinäkään järkyty, jos hänen nolon tarinansa ovat vielä kamalampia kuin sinun!

Politiikka. Teidän ei tarvitse olla yhtä mieltä asioista tai edes kannattaa samaa puoluetta, vaikka se saattaakin helpottaa asioita. Mitä mieltä olet politiikasta? Hyvässä suhteessa kumpikin voi esittää mielipiteitään ilman pelkoa huutomatsista.

Pelot. Mitä pelkään eniten, millaiset asiat saavat sinut makaamaan valveilla yön? Mikään huoli ei saisi tuntua liian pieneltä jaettavaksi. Pelkojen avaaminen kumppanille tekee sinusta haavoittuvan, ja siksi se onkin pelottavaa. Jos kuitenkin uskaltaudut avautumaan, voit saada osaksesi ymmärrystä, josta et uskaltanut haaveillakaan.

Lapsuus. Kysele kumppaniltasi rohkeasti hänen lapsuudestaan. Mitä hän pelkäsi, mikä oli hänen suosikkipiirrettynsä? Oliko hän ongelmalapsi, luokan älykkö vai jotain ihan muuta? Saat arvokasta tietoa kumppanistasi sekä kenties alat ymmärtää paremmin, miksi hän on kasvanut rakastamaksesi aikuiseksi.

Menneet suhteet. Kukaan ei halua kuulla hehkutusta rakkaansa entisistä heiloista. Eksän ikävöinnillä ja suhteista puhumisella on kuitenkin eroja: kun saat tietää, miten suhteet päättyivät, opit taas paljon uutta armaastasi.

Perhe-elämä. Kumppanin perhetilanteet ymmärtäminen ja siihen tutustuminen antaa valtavasti tietoa siitä, miten hän suhtautuu perhe-elämään ja sukulaisiinsa. miten hän käyttäytyy sukujuhlissa, ja miksi hänellä on huonot välit johonkin sukulaiseensa?

Tulevaisuus. Tulevaisuudesta puhuminen voi raastaa hermoja. Tarkoitus ei olekaan alkaa pohtia lasten hankkimista heti hääyön jälkeen. Puhukaa avoimesti siitä, mitä haluatte, ja mitkä ovat tavoitteenne. Näin voitte työskennellä yhdessä niin, että liitostanne muodostuu kummallekin erittäin antoisa.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.