Palatsi ajautui kriisiin herttuatar Meghanin isän vuoksi – kuningatar saattaa puuttua peliin

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen satumainen rakkaustarina 3:20

Herttuatar Meghanin isän Thomas Marklen avoimet haastattelut ovat saaneet brittihovin suunniltaan.

VIDEO: Harryn ja Meghanin satumainen rakkaustarina

Brittihovissa pohditaan parhaillaan, miten saada herttuatar Meghanin isä Thomas Markle lopettamaan turhan avoimien haastattelujen antaminen, uutisoi brittilehti Mirror.

Thomas Markle nousi otsikoihin viimeksi viime viikonvaihteessa, kun hän avautui The Mail on Sunday -lehdessä perheen tulehtuneista väleistä. Markle väitti, että hovi on sulkenut hänet täysin ulkopuoliseksi. Hän totesi, että Meghanin edesmennyt anoppi, prinssi Harryn äiti prinsessa Diana, olisi inhonnut tapaa, jolla häntä kohdellaan.

Aiemmin Markle on kertonut medialle, että hänestä Meghan näyttää olevan kauhuissaan eikä sopeudu uuteen rooliinsa kuninkaallisena.

Mirrorin mukaan palatsissa on pidetty jopa kolme kriisikokousta Marklen haastattelujen vuoksi.

– Meghan on erittäin loukkaantunut kaikesta tapahtuneesta. Hänen hyvinvointinsa on nyt pääprioriteetti kulissien takana. Tilanne on erittäin valitettava, lähde kertoo.

Mirrorin mukaan palatsissa on nyt kartoitettu kolme mahdollista tapaa, jolla tilanteen voisi hoitaa. Herttuatar voisi järjestää tapaamisen isänsä kanssa ja pyytää itse häntä lopettamaan haastattelujen antamisen. 

Lehden mukaan Meghan ei kuitenkaan halua tavata isäänsä. Kaksikko ei ole puhunut toisilleen sitten toukokuun kuninkaallisten häiden. Palatsi pelkää myös, että jos Meghan puhuu Marklen kanssa, Markle saattaisi paljastaa keskustelun sisällön myöhemmin lehdistölle.

Toinen vaihtoehto on se, että Marklelle puhuu joku palatsin työntekijöistä. Kolmas vaihtoehto on hiljaiselon jatkaminen.

– Meghan voisi laittaa välit lopullisesti poikki ja toivoa, että hän lopettaa, mutta tilanne on niin epävakaa, ettei kukaan voi tietää, koska tämä loppuisi, lähde spekuloi.

Kuningatar saattaa puuttua peliin

Mirrorin lähteen mukaan Markle on saattanut ylittää viimeisen rajan haastatteluissaan. Meghanin kerrotaan olevan erityisen häpeissään prinsessa Dianan nimen esiintuomisesta. Prinssi Harry on sen sijaan loukkaantunut siitä, että Markle paljasti julkisuudessa hänen näkemyksiään muun muassa Brexitistä ja presidentti Donald Trumpista.

Kuninkaallisasiantuntija Phil Dampierin mukaan tilanne on harvinaisen tulehtunut.

– Tämä on lähtenyt aivan käsistä. Jos tilanne jatkuu vielä pitkään, en ihmettelisi, vaikka kuningatar Elisabet puuttuisi peliin ja hakkaisi muutamaa päätä yhteen, Dampier arvioi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat