Päivi Räsänen paljastaa hulluimman tekonsa: "Olen ennakkoluuloinen tämmöisiä kohtaan"

Päivi Räsänen vierailee Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 9. marraskuuta.


VIDEO: Ali Jahangiri ja Bull Mentula yhdistivät voimansa erikoisessa kilpailussa

Possen suorassa lähetyksessä vierailee perjantaina 9. marraskuuta liuta suomalaisia eturivin poliitikkoja, joista yksi on kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen

Poliitikko kertoo jännittävänsä illan lähetystä. Hän ei ole itse seurannut ohjelmaa ja odottaa mielenkiinnolla, mitä ilta tuo tullessaan. 

– Yritin netistä selata, mutta en oikein päässyt sinne. Jonkinlainen kisalu on tulossa, pitää nyt nostattaa adrenaliinia siihen, Räsänen pohtii.

Räsänen nähdään illan jaksossa kilpailemassa yhdessä joukkueessa perussuomalaisten kansanedustajan Laura Huhtasaaren kanssa, joka kertoo myös odottavansa innolla tulevaa koitosta.

– Me päihitetään tietysti se toinen joukkue ihan täysillä, talvisodan hengessä! Huhtasaari puolestaan toteaa. 

Pahinta, mitä illan lähetyksessä voisi joutua tekemään, olisi Räsäsen mukaan jonkinlainen fyysinen suoritus, sillä hän on varustautunut lähetykseen mekon ja korkokenkien kera. Hän paljastaa, että hurjin hänen tekemänsä asia sen sijaan liittyy ruokaan. 

– Olen syönyt heinäsirkkoja, mutta se ei ole kyllä enää kovin hurjaa nykyaikana. Se oli kyllä itseasiassa aika hyvää. Olen ennakkoluuloinen tämmöisiä kohtaan, mutta se oli ihan heinäsirkan näköinenkin, mutta semmoinen rapeaksi friteerattu. Ihan maistui niinkuin perunalastulle. 

Räsänen kertoo syöneensä lisäksi jopa poikansa valmistamia etanoita. Hän kertoo myös harrastavansa avantouintia. 

– Se ainakin on joidenkin mielestä hurjaa. Kyllähän se on aina vähän ekstreme-kokemus. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat