Mango-papayasalsa
- 1/2 kypsä mango
- 1/2 kypsä papaya
- 1/2 punasipuli
- 2 tulppaanitomaattia
- 1 mieto chili
- tuoretta korianteria
- 1 lime
- suolaa
- pippuria
- oliiviöljyä
Kuutioi mango, papaya, punasipuli ja kylmäkaltatut tomaatit (otetaan tomaatista kuori pois veitsellä ja lisäksi poistetaan siemenet) pieneksi 5 mm x 5 mm kuutioksi.
Nypi 10 korianterin lehteä ja hienonna ilmavasti.
Hienonna chili ja purista limestä mehu. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja tilkalla öljyä.
Anna maustua ennen tarjoilua.
Viiriäisen uppomunat
- 4 viiriäisenmunaa
- 2 l vettä
- 3 dl punaviinietikkaa
