Painija Petra Olli avautui lopettamisilmoituksen jälkeisestä viikostaan – paljasti Pertti-isän käämien palaneen

Petra Ollin valmentaja kunnioittaa suojattinsa päätöstä lopettaa uransa –"Palo sammui pikkuhiljaa, hän yritti loppuun asti" 3:36
Videolla Petra Ollin valmentaja Ahto Raska kommentoi Ollin lopettamispäätöstä.

Painija Petra Olli yllätti laskiaistiistaina suomalaiset urheilufanit ilmoittamalla urheilu-uransa päättymisestä. Hän on nyt käynyt sosiaalisessa mediassa läpi ilmoituksen jälkeistä viikkoa.

Urallaan maailmanmestaruuden ja kaksi EM-kultaa voittanut suomalainen myönsi, että viikko on ollut melkoista tunteiden vuoristorataa.

– Olen itkenyt, ja paljon olenkin. Tunteet vellovat ylös ja alas. Olen myös nauranut. Olen valvonut öitä miettien. Olen käynyt pari kertaa punttisalilla, kerran hiihtämässä, mutten ollenkaan molskilla. Olen viettänyt aikaa perheeni kanssa. Olen lukenut kolme kirjaa, kertoi Olli.

– Ollaan oltu Pertti-isän kanssa mökillä puuhommissa. Sain Peran jo hermostumaan niin, että hän käski minun jo painua takaisin molskille, eihän kuulemma vanha mies kestä tuollaista työtahtia, jatkoi Olli.

Hän kiitteli myös saamistaan kannustavista viesteistä.

– Olen saanut suunnattoman paljon kauniita viestejä. Tietysti paljon yllättyneitä ihmisiä, mutta haikean kannustavia ja kunnioittavia päätökseni johdosta. Huomaan, että olen jättänyt jälkeni suomalaiseen urheilukansaan. Paini sekä huippu-urheilu on antanut minulle paljon. Niin se on myös ottanut. Kun paljon antaa, se myös ottaa ja jossain vaiheessa tulee aika, jolloin ei enää jaksa kaikkea kantaa, kirjoitti Olli.

25-vuotiasta Ollia pidettiin yhtenä Suomen mitalitoivoista Tokion olympialaisissa.

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat