Paasosella jälleen uusia rooleja Putouksessa: Sopivasti stressiä ja hermosärkyä

Viime Putous-kaudella näyttelijän lahjoillaan yllättänyt Heikki Paasonen juontaa Putouksen seitsemännen kauden. Mies lupaa, että hänet nähdään tänäkin vuonna myös näyttelemässä.

Viime Putous-kaudella Heikki Paasonen ihastutti juontajan roolin lisäksi myös näyttelijän lahjoillaan.

Useissa sketseissä mukana olleen miehen piilevät kyvyt yllättivät niin katsojat kuin kollegatkin. Mies kertoo näyttelemisen jatkuvan myös tulevalla kaudella. 

– Jostain syystä tuotantotiimi ei oppinut viime vuodesta mitään eli minut nähdään valitettavasti näyttelemässä tänäkin vuonna, Paasonen sanoo vaatimattomasti. 

Miehen on usein vitsailtu juontaneen kertaalleen lähes kaikki suomalaiset viihdeohjelmat.

Paasonen aloitti juontajan uransa vuonna 2002 nuortenohjelma Summerissa, josta hän siirtyi pian musiikkiohjelma Idolsin juontajaksi. Siitä asti hän on luotsannut Suomen suosituimpia viihdeohjelmia.

– Paasosella jälleen uusia rooleja Putouksessa: Sopivasti stressiä ja hermosärkyä

Kallion ilmaisutaidon lukiosta suoraan juontohommiin siirtynyt mies kertoo viihtyvänsä myös uudessa roolissaan. Hän kertoo haaveilleensa vielä lukiolaisena näyttelijän urasta.

Paasonen on nähty näyttelemässä muun muassa elokuvissa Menolippu Mombasaan (2002) ja Veijarit (2010). Lisäksi Paasonen nähtiin tänä syksynä pienessä roolissa draamasarja Robassa.

– Nautin näyttelemisestä erityisesti, kun ympärillä on lahjakkaita tekijöitä. Täytyy vaan keskittyä siihen, että ei itse pilaa kaikkea, Paasonen naurahtaa.

Putous alkaa 24.10. MTV3-kanavalla lauantaina klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat