Presidentti Niinistö ja hallituskumppanit onnittelivat pääministeri Marinia, demarikollega hehkutti "sanoinkuvaamattoman kauniita häitä": "Juuri sellaiset kuten tekin olette"

0:44
Pääministeri Sanna Marinilta jymy-yllätys: Meni vihdoin naimisiin rakkaansa kanssa!

Pääministeri Sanna Marinin hääuutinen on kerännyt lyhyessä ajassa satoja tykkäyksiä ja onnitteluviestejä sosiaalisessa mediassa. Marinin Instagramissa julkaiseman hääkuvan alle sataa onnitteluviestejä myös politiikan kollegoilta. Myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö sekä rouva Jenni Haukio välittivät valtioneuvoston Twitter-tilillä onnittelunsa.

– Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat välittäneet lämpimät onnittelunsa pääministeri Sanna Marinille ja hänen puolisolleen Markus Räikköselle naimisiinmenon johdosta, presidentin kanslia kirjoittaa tänään julkaistussa tviitissä.

Hallituskumppaneista ainakin opetusministeri Li Andersson vas., oikeusministeri Anna-Maja Henriksson r., tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen kesk. ovat jättäneet lämpimät onnitteluviestinsä Sanna Marinin Instagram-tilillä julkaistun hääkuvan kommenttiosioon. Lähes kaikkia kommentteja koristavat lukuisat sydän -ja kukka -emojit.

”Ihanaa hurjasti onnea!”, Andersson kirjoittaa.

”Paljon onnea teille molemmille”, kommentoi Henriksson.

”Sydämelliset onnittelut! Rakkaus voittaa aina”, Kosonen hekumoi.

Onnittelijoiden joukossa on myös valtiovaranministerin paikalta eronnut keskustan Katri Kulmuni.

”Onnea valtavasti teille!”, Kulmuni toivottaa. 

Myös lukuisat muut Arkadianmäen käytäviltä tutu kasvot onnittelevat tuoretta hääparia. Ainakin Paavo Arhinmäki vas., Hanna Sarkkinen vihr. Jaana Pelkonen kok. sekä Mikko Savola kesk. ovat liittyneet onnittelijoiden alati kasvavaan joukkoon.

”Valtavan paljon onnea!”, kommentoi Arhinmäki.

”Paljon, paljon onnea!!!”, iloitsee Sarkkinen.

”Paljon onnea!!”, Pelkonen sanoo.

”Paljon onnea!” Savola toivottaa.

Kesärannassa järjestyissä häissä oli kutsuttuna hääparin lähipiiriä. Kansanedustajista paikalla oli ainakin Marinin demarikollega Ilmari Nurminen.

– Hääpäivänne oli sanoinkuvaamattoman kaunis, täynnä rakkautta ja iloa. Juuri sellaiset kuten tekin olette. Kiitos että sain olla jakamassa sen kanssanne, Nurminen hehkutti Twitterissä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja