Outo rikos: Mies murtautui toimistoon, söi satasten edestä suklaata ja kävi päiväunille

44-vuotias mies murtautui Seattlessa sijaitsevaan toimistoon, söi suklaata ja meni lopuksi lepäämään sohvalle. Erikoisesta rikoksesta kertoo Thrillist.com-sivusto.

Seattlen poliisi pidätti 44-vuotiaan miehen torstaina 3. lokakuuta sen jälkeen, kun tämä oli murtautunut erään talon yläkerroksessa olevaan toimistoon ja syönyt satojen dollarien arvosta suklaata. Sen jälkeen hän otti nokoset.

Työntekijä huomasi tunkeilijan

Seattlen poliisilaitos kertoo sivuillaan, että epäilty meni sisään Union Streetilla sijaitsevaan taloon ja nousi yläkerrokseen. Sitten hän veti erään toimiston ovia, kunnes pääsi sisään. 

Yksi työntekijä huomasi epäillyn, huolestui ja piiloutui näkyviltä. Sillä välin epäilty meni tyhjään toimistoon, siirsi toimistossa olleen maalauksen toiseen paikkaan ja alkoi syödä pöydällä lasikulhossa ollutta suklaata. Makeaa herkkua oli kulhossa noin 200 dollarin eli noin 180 euron edestä.

Poliisit pidättivät epäillyn

Vartija ja poliisi saapuivat pian paikalle ja löysivät epäillyn. Tämä oli riisunut kenkänsä, kellonsa ja takkinsa ja mennyt makaamaan toimiston sohvalle.

Miehen kerrotaan sanoneen poliisille: ”Jos haluatte viedä minut vankilaan, teidän pitää ensin tappaa minut”. Hänet kuitenkin saatiin pidätettyä nopeasti ilman voimakeinoja.

Mies vietiin King Countyn vankilaan tutkinnan ajaksi. Häntä epäillään muun muassa murtovarkaudesta ja tahallisesta vahingonteosta.

Lue myös:

    Uusimmat