Oulun yössä ammuskeltiin viikonloppuna, kolme otettiin kiinni – Poliisi mystisenä: Välikohtauksen taustalla kahden seurueen kohtaaminen

Poliisi on kertonut lisätietoja Oulun Metsokankaalla sattuneeseen ampumavälikohtaukseen liittyen. Erään talon parkkialueella ammuttiin useita laukauksia lauantaiyönä.

Poliisin tiedottaessa asiasta lauantaina kerrottiin, että kaikki tapaukseen liittyvät henkilöt on tunnistettu. Nyt Oulun poliisi kertoo ottaneensa kiinni kolme henkilöä, joiden epäillään liittyvään ampumiseen.

Poliisin mukaan ammuskelu liittyy ”kahden seurueen” kohtaamiseen. Tarkemmin ampumisen taustoja tai tapahtumien kulkua ei Oulun poliisin tiedotteessa kuitenkaan avata.

Tilanteessa on ammuttu useita laukauksia, mutta laukaukset eivät ole aiheuttaneet henkilövahinkoja, eivätkä myöskään omaisuusvahinkoja. Poliisin mukaan yksi osallisista on myöntänyt ampuneensa useita laukauksia ilmaan.

Poliisi on takavarikoinut ampumiseen käytetyn pistoolin. Kiinniotetut henkilöt on vapautettu kuulustelujen jälkeen.

Tapausta tutkitaan vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena. Ampumiseen liittyvää motiivia selvitellään yhä, poliisi kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat