Oulun poliisi tutkii vanhukseen kohdistunutta törkeää raiskausta – 30-luvulla syntyneelle naiselle tehtiin seksuaalista väkivaltaa pyykkituvassa

Oulun poliisi tutkii vanhukseen kohdistunutta törkeää raiskausta. Epäilty raiskaus tapahtui uhrin taloyhtiön pyykkituvassa. Teosta epäilty on otettu kiinni.

Poliisille ilmoitettiin toissapäivänä maanantaina hätäkeskuksen kautta epäillystä raiskauksesta Oulussa.

Esitutkinnan mukaan 30–luvulla syntynyt nainen oli asioimassa taloyhtiön pyykkituvassa. Samoihin aikoihin paikalle oli tullut mies, joka oli teräaseella uhkaamalla ja fyysistä väkivaltaa käyttämällä tehnyt seksuaalista väkivaltaa vanhukselle. 

Vanhus oli ilmoittanut tapahtuneesta omaiselleen, joka ilmoitti asiasta hätäkeskukseen. Paikalle meni poliisin partioita ja ensihoitajia. Asianomistaja toimitettiin sairaalahoitoon.

Poliisipartio otti pian tapahtuman jälkeen ja läheltä tapahtumapaikkaa kiinni 90 – luvulla syntyneen Oulussa asuvan miehen.

Tekoa tutkitaan epäiltynä törkeänä raiskauksena. Poliisi on alustavasti päässyt puhuttamaan asianomistajaa ja kuullut rikoksesta epäiltyä. Tutkinnan keskeneräisyydestä ja asian arkaluonteisuudesta johtuen poliisi ei tiedota tapahtumien yksityiskohdista enempää.

Lue myös:

    Uusimmat