Oulun Kärppien budjetissa tilaa supervahvistus Jussi Jokiselle: "Hankinnan pitää olla selkeä vahvistus"

Oulun Kärpät neuvottelee kasvattinsa Jussi Jokisen kanssa paluusta kasvattajaseuraansa. Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoi MTV Urheilulle, että lisävahvistuksien hankkiminen on rahallisesti mahdollista. 

Kaleva uutisoi, että Kärpät on lähellä sopimusta Jussi Jokisen kanssa. Lopullista niittiä ei ole vielä sopimukselle lyöty, mutta Kärppien kannattajat voivat olla edelleen toiveikkaita, että paluu toteutuu. 

Jokinen sanoi aiemmin, että jos NHL:stä ei kuulu tammikuussa mitään, hän tekee loppukaudeksi sopimuksen jonkun eurooppalaisseuran kanssa. Ja se seura voi hyvin olla Oulun Kärpät. 

– Jokinen on kiinnostava pelaaja, oma kasvatti ja huippuammattilainen. Tietysti on vielä paljon tekijöitä, jotka ratkaisevat, että onko siirto mahdollinen, urheilutoimenjohtaja Harri Aho pyöritteli. 

Aho sanoo, että rahallisesti Jokisen hankkiminen on mahdollista, jos asiat muuten loksahtavat kohdalleen. 

– Suomessa siirrot pitää tehdä 15. helmikuuta mennessä. Siinä on ajallinen takaraja, Aho muistutti. 

Kärpät johtaa ylivoimaisesti SM-liigaa. Kovatkin vahvistukset voivat sekoittaa hetkellisesti joukkueen kemiaa, joten pelkän imagotempun takia ei sopimusta kannata sorvata. 

– Hankinnan pitää olla meille selkeästi vahvistus. Mitään pakottavaa tarvetta meillä ei ole uusille pelaajille, Aho sanoi. 

Yli tuhat NHL-ottelua pelannut Jokinen, 35, haki kauden alussa koesopimuksen kautta pelipaikkaa Detroit Red Wingsistä, mutta hän jäi ilman varsinaista sopimusta. Jokinen kävi pelaamassa seitsemän ottelua (2+10) Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Klotenissa. 

Lue myös:

    Uusimmat