Mainos

Oululaispubin omistaja hämmästelee poliisin väitettä surmaajan porttikiellosta

Oululaisen Tuisku-pubin omistaja Markku Kaakinen hämmästelee poliisin ilmoittamaa tietoa, jonka mukaan kirvessurmaaja olisi saanut porttikiellon pubiin muutama viikko sitten.

Kaakinen sanoo MTV Uutisille, että viimeksi porttikielto pubiin on annettu muutama vuosi sitten eräälle toiselle henkilölle, jolla ei ole mitään tekemistä toissailtasen verityön kanssa.

– Tämän jälkeen porttikieltoja ei ole annettu, sanoo Kaakinen.

Kaakinen kertoo, että Tuiskun henkilökunnan surutyö on yhä kesken.

– Yritämme työstää tätä kamalaa tapahtumaa, juuri kävimme porukalla läpi asiaa psykologin kanssa, kertoo Kaakinen.

– Onhan tämä avain järkyttävää, hän jatkaa.

Poliisi kertoi tänään, että oululaispubin traagisten tapahtumien motiivina on saattanut olla tekijän pubiin saama porttikielto.

Keskusrikospoliisin mukaan pubissa oli tapahtumahetkellä alle kymmenen henkilöä. Baariin tultuaan kirvessurmista epäilty oli iskenyt hyvin nopeasti.

– Tekijä oli tullut tähän pubiin ja hyvin pian sen jälkeen mennyt tiskin luo tietokoneella istuneen baarihenkilön luokse ja lyönyt häntä kirveellä ylävartaloon, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ari-Pekka Kouva KRP:stä MTV Uutisille.

Baarissa ollut toinen henkilö oli yrittänyt mennä tilanteeseen väliin tuolin kanssa. Epäilty oli lyönyt tuolia kirveellä.

Tämän jälkeen epäilty oli lähtenyt poistumaan pubista. Ulkona mies oli lyönyt kirveellä takaapäin toista uhria, joka menehtyi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.