Ota oppia miehiltä ja elä terveellisempi elämä

Vaikka naiset käyvätkin useammin lääkärillä ja elävät pidempään, tutkimuksien mukaan miesten on helpompi pudottaa kertyneitä kiloja ja löytää onnea elämän pienistäkin asioista. Ota siis oppia puolisostasi ja elä terveellisemmin!

Vaikkeivät miehet käykään yhtä usein lääkärillä kuin kauniimpi sukupuoli, onnistuvat he silti pudottamaan painoa helpommin ja ovat tutkimusten mukaan onnellisempia. Tarkkaile puolisoasi ja ime nämä kuusi kikkaa hänen elämäntavoistaan omaan arkeesi!

Syö kunnolla

Monet naiset syövät liian vähän aamiaisella ja lounaalla. Ilman riittävää määrää kaloreita ja oikeaa proteiinien, hiilihydraattien ja rasvan suhdetta ateriassa verensokeriarvot heittelehtivät. Tästä saattaa aiheutua näläntunnetta, joka taas johtaa turhien sokeristen herkkupalojen syömiseen tai iltanaposteluun.

Päästä tunteesi ulos

Miehet huutavat toisilleen, eikä kukaan ota siitä itseensä. Miesten on hyväksytympää ilmaista vihaa, mutta naisia opetetaan käyttäytymään hillitymmin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että naiset, jotka patoavat tunteensa, kuten esimerkiksi vihan, saattavat menehtyä aikaisemmin esimerkiksi sydänperäisten sairauksien seurauksena.

Päästä tunteesi vapaaksi. Puhu ihmisen kanssa, joka sinua suututtaa. Sano, mitä ajattelet, kuuntele mitä toisella ihmisellä on sanottavaa ja ole valmis pyytämään selkeää muutosta hänen käytökseensä. Jos joku sinua suututtava asia ei hoidu välittömästi, pura kiukkusi kiroilemalla tai osallistu vaikka spinning-tunnille.

Jätä sohvaperunana makoilu muille

Tanskalainen tutkimus on osoittanut, että ihmiset, jotka pelaavat jalkapalloa muutaman tunnin viikossa, ovat parantaneet luuntiheyttään ja sydämensä terveyttä enemmän kuin ne, jotka esimerkiksi juoksevat saman ajan. Jätä sohvaperunana matsien tuijotus muille, ja juokse itse pelaamaan jalkapalloa! Sen lisäksi, että se on terveellistä, tekee joukkueessa pelaaminen hyvää päälle. Opit taitoja, joita voit hyödyntää elämässäsi ja työssäsi.

Jalkapallon lisäksi voit valita minkä tahansa lajin, joka vaatii tiimihenkeä. Haasta mukaan ystäväsi!

Kurota kohti taivaita

Oli sitten kyseessä palkankorotuksen pyytäminen tai vuorikiipeilykohteen valinta, miehet asettavat tavoitteensa korkeammalle kuin naiset. Kun pakotat itsesi haasteisiin, vahvistat itseäsi ja opit selviytymään muutoksesta.

Varaa vaikka sukelluskurssi tai opettele joku uusi laji. Patista itseäsi edistymään ja aseta haasteita uudessa harrastuksessasi, näin löydät kehittyneet taitosi ja parannat itseluottamustasi.

Hyväksy peilikuvasi

Miehet ovat yleensä tyytyväisiä peilikuvaansa – toisin kuin naiset. Kahdeksan naista kymmenestä on tyytymätön ulkonäköönsä. Liika itsekriittisyys verottaa itsetuntoasi ja suurentaa mahdollisuutta sairastua masennukseen tai kärsiä ahdistuksesta.

Lähde salille. Vaikket pudottaisi kiloakaan, saatat suhtautua peilikuvaasi paremmin. Treenaaminen punttisalilla auttaa sinua olemaan ylpeä siitä, mitä olet vartalosi ansiosta saavuttanut. Sen lisäksi treenaaminen parantaa mielialaasi.

Älä murehdi

Miehet eivät vello murheissaan naisten tavoin. Jonkun ongelman pohtiminen liian pitkään saattaa johtaa mielenterveydellisiin ongelmiin.

Sen sijaan, että keskittyisit siihen, mitä ajattelet, yritä miettiä konkreettisia tapoja, joilla voisit vaikuttaa ongelmaan. Pyydä ystävätärtäsi vaikka auttamaan sinua hyvän ratkaisun löytämisessä ja sen toteuttamisessa!


Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Shape

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja