Ostoskeskus tuhoutui täysin tulipalossa Jyväskylässä

Jyväskylän Kangasvuoren kaupunginosassa syttyneessä ostoskeskuksen tulipalossa tuhoutuivat kaikki liikehuoneistot. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Useita pieniä liikehuoneistoja käsittävä ostoskeskus syttyi viime yönä tuleen Jyväskylässä Kangasvuorentie neljässä.

Muutama kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta sijaitsevan Kangasvuoren kaupunginosan tuhannen neliön ostoskeskus tuhoutui tulipalossa kokonaan.

Tuli sai alkunsa ostoskeskuksen ulkopuolelta roskisten läheisyydestä. Palokunnan tullessa paikalle tuli oli jo levinnyt keskuksen huopakattoon ja lautarakenteisiin.

Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa, vaikka läheisen kerrostalon asukkaat evakuoitiin varmuuden vuoksi. Asukkaat olivat evakossa reilun tunnin ja saivat palata takaisin koteihinsa torstaina aamuyöllä.

Liikerakennuksessa oli seitsemän yritystä, joiden joukossa pizzeria, kioski, kampaamo, pikapaino, mainostoimisto, keittiökalusteliike ja sähköliike. Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä.

Rahallisesti suurimman menetyksen koki sähköliike, jonka varaston arvo oli noin 170 000 euroa. Kun rakennuksen arvo ja muiden yritysten kärsimät tuhot lasketaan yhteen, omaisuusvahingot voivat olla reilusti toista miljoonaa euroa.

Hälytys palosta tehtiin varttia vaille kolme torstain vastaisena yönä. Hälytyksen tekijä oli ilmoittanut ostoskeskuksen roskiksen olevan tulessa. Jyväskylän poliisi tutkii palon syttymissyytä.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja