Osakeanti vetää – tässä asiassa HPK haluaa olla Suomen paras

HPK:n julkinen osakeanti on käynnistynyt hyvin. 

Toimintansa yhtiöittänyt HPK on hakenut lisäpääomaa julkisen osakeannin kautta kahden viikon ajan. 

– Startti on ollut hyvä, mikä on tietysti hieno juttu. Alussa on nopeaa piikkiä ja sitten se tasaantuu. Moni on kuitenkin sanonut, että aikoo ostaa osakkeen. Anti jatkuu tammikuun loppuun saakka, HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kertoo MTV Sportin haastattelussa.

Uusia osakkeenomistajia on tullut reilut 170. 

– Netin kautta on tehty 158 uutta sijoitusta. Lisäksi otamme merkintäsitoumuksia vastaan myös toimistolla, joten todellinen lukumäärä on suurempi, Korpela kertoo.

HPK laski liikkeelle 7000 osaketta, jotka ovat kukin 200 euron hintaisia. Toteutuessaan kokonaisuudessaan annista saatava euromääräinen summa on 1,4 miljoonaa euroa.

HPK käynnisti jo aiemmin suunnatun osakeantinsa, jonka kautta kokoon tuli vajaat 300 000 euroa nykyisten ja uusien omistajien ennakkomerkinnöillä.

Rahat juniorituotantoon

Annista saataville rahoille on käyttöä.

– Tavoitteena on varmistaa, että liigakiekkoa pelataan Hämeenlinnassa myös 10-20 vuoden kuluttua. Aiomme satsata entistä enemmän junioritoimintaan. Vuoden päästä tavoitteena on saada B-junioreille päätoiminen valmentaja ja sitä seuraavalle kaudelle myös C-junioreille, Korpela listaa.

HPK on tehnyt jo aiempina vuosina hyvää työtä junioreiden kanssa, mutta se ei riitä.

– Haluamme olla juniorituotannossa Suomen paras. Tavoitteena on, että viiden vuoden päästä edustusjoukkueesta puolet on oman juniorimyllyn kasvatteja. Omia junioreita on mukana kohtuullisesti jo nyt, mutta haluamme kasvattaa määrää entisestään, Korpela paaluttaa.

HPK käytti jo etupainotteisesti rahoja uuden fysiikkavalmennuskeskuksen rakentamiseen. Keskus on liigajoukkueen, mutta Korpelan mukaan myös juniorijoukkueiden ahkerassa käytössä.

Lisäksi HPK aikoo vahvistaa kiekkopuoltaan palkkaamalla urheilujohtajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja