Opettele nettideittailemaan: Vältä näitä virheitä

Nettideittailussa on omat sääntönsä. Nämä vinkit auttavat sinua välttämään yleisimpiä nettideittailuvirheitä ja lisäämään kiinnostavuuttasi toisen silmissä.

Nettideittailussa on omat sääntönsä. Sujuvasanainen pärjää verkossa muita paremmin. Frisky.com kokosi yhteen vinkit, joiden avulla tulet paremmaksi nettideittailijaksi.

1. Pidä tekstisi lyhyenä

Ajattele kirjoituksiasi alkupaloina. Älä pilaa ruokahaluasi liian isoilla annoksilla ennen pääruokaa. Anna hänelle mahdollisuus haluta lisää.

2. Kirjoita vain kerran

Kirjoita vain yksi sähköposti ja odota hänen vastaustaan ennen seuraavan viestin laittamista. Mikäli pommitat häntä useilla viesteillä ennen kun hän on vastannut, hän saattaa saada sinusta epätoivoisen kuvan.

3. Muista kysyä häneltä jotakin

Joidenkin ihmisten on vaikeaa keksiä, mitä kirjoittaa uudelle tuttavuudelle. Helpota siis hänen työtään ja kysy aina jotakin häneltä, niin hän voi ainakin vastata kysymykseesi.

4. Älä jaarittele

Lyhyet hauskat kirjoitukset sopivat nettideittailuun useiden kappaleiden jaarittelua paremmin.

5. Odota hetki ennen kun vastaat

Älä annan itsestäsi vaikutelmaa, ettei sinulla ole mitään muuta tekemistä kuin istua tietokoneella kirjoittamassa hänelle. Liian nopeasti vastaaminen voi saada hänet stressaantumaan.

6. Älä kerro kaikkea

Nettideittaileminen ei ole terapiaa - säästä salaisuutesi, epävarmuutesi ja kiukunpurkauksesi äidillesi, ystävällesi ja terapeutillesi. Kerro sen sijaan vaikkapa, että jätit viikonlopputreenisi väliin, koska osallistuit vaihtoehtoteatterin järjestämiin juhliin. Tämä kertoo jotakin mielenkiinnonkohteistasi.

7. Ole varovainen

Ole varovainen kun jaat henkilökohtaista tietoa itsestäsi, esimerkiksi nimesi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi.

8. Älä kerro, missä olet töissä

Älä kerro heti, missä olet töissä. Tämä takaa sekä henkilökohtaisen turvallisuutesi että työrauhasi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock/Stryjek

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja