Video: Onnibus syttyi tuleen kesken matkan – näin silminnäkijä kommentoi

Silminnäkijävideo: Onnibussin linja-auto syttyi palamaan Turun ja Porin välillä 0:35
Onnibussin linja-auto syttyi tuleen Turun ja Porin välisellä valtatiellä lauantaina.

Onnibussin linja-auto syttyi tuleen tänään iltapäivällä Turun ja Porin välisellä valtatiellä.

Turusta Poriin matkalla ollut linja-auto syttyi tuleen Maskun kohdalla kesken matkanteon. Linja-auton kuljettaja oli evakuoinut auton ja aloittanut alkusammutuksen, Varsinais-Suomen päivystävä palomestari Marko Ahtikivi kertoo MTV Uutisille.

– Kyydissä oli noin 25–30 henkilöä. Tarkkaa määrää on hankala sanoa, koska osa ihmisistä oli jo jatkanut matkaa, kun palokunta pääsi tapahtumapaikalle, Ahtikivi sanoo

Ahtikiven mukaan linja-auto oli ilmiliekeissä, joten kuljettaja ei onnistunut rajaamaan paloa mallikkaasta alkusammutuksesta huolimatta. Ahtikiven mukaan palo oli saanut alkunsa koneviasta.

Tuleen syttyneen linja-auton perässä ajoi Nousiaisissa asuva Jenna Turkia puolisoineen.

– Ajoimme Onnibussin perässä ja yllättäen huomasimme savua linja-auton takaosassa. Aika nopeasti kuski ajoi bussin tien sivuun ja ihmiset tulivat ulos. Sen jälkeen linja-auto oikein leimahti tuleen. Kaikki tapahtui aika nopeasti, Turkia sanoo.

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Päivystävä palomestari kertoo, että palo saatiin hallintaan ja matkustajat pääsivät jatkamaan matkaansa Poriin korvaavalla linja-autolla.


Lue myös:

    Uusimmat