Onko tässä sopuisin avioero ikinä? Tähti osti luksustalon exälleen!

Näyttelijä Dennis Quaid ei turhia vihoittele tulevalle ex-vaimolleen. Tähti osti tälle hulppean talon Kalifornian Pacific Palisadesista.

Näyttelijätähti Dennis Quaid haki vaimonsa Kimberly Buffington-Quaidin kanssa avioeroa viime marraskuussa, mutta tukkanuottasille pari ei ole ryhtynyt. Quaid välttyi kaikelta draamalta tuhlatessaan dollareitaan neljän makuuhuoneen luksuskämppään, jossa tähti antaa tulevan ex-vaimonsa ja parin yhteisten lasten asua.

Kalifornian Pacific Palisadesissa sijaitsevassa talossa on neljän makuuhuoneen lisäksi kolme ja puoli kylpyhuonetta, pihalta löytyy ulkoallas ja näkymät ovat merelle päin.

Tilavat makuuhuoneet, upea vaatehuone ja keittiön ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet takaavat sen, että talo on jokaisen naisen unelma. Naapurissa asuvat niin ohjaaja Steven Spielberg kuin näyttelijät Tom Hanks ja Bill Cosbykin.

Luksuskämppä veloitti tähtinäyttelijän pankkitiliä reilun kahden miljoonan euron verran. Talon omistajiksi on merkattu kumpikin ex-parin osapuolista, mutta Buffington-Quaid saa asua talossa siihen asti, että kaksoset, Thomas ja Zoe, 5, täyttävät 18. Senkin jälkeen ex-vaimolla on mahdollisuus jäädä asumaan taloon tietyillä ehdoilla. Lisäksi Quaid on suostunut luonnollisesti maksamaan elatusapua exälleen.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja