Mainos

Onko koolla väliä? Naisen tylytys kihlasormuksesta sai aikaan kiivaan somekeskustelun

Iänikuinen kysymys siitä, onko koolla väliä, on poikinut kiivaan keskustelun Twitterissä.

Twitter-käyttäjä Daymjina julkaisi kuvan vasemmasta, sormuksen koristamasta nimettömästä ja kirjoitti saatetekstiksi: "Kuvittele, että sinua vihdoin kosittaisiin ja tämä olisi sormus, jonka saisit."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daymjina, joka ei itse edes ole kihloissa, myönsi myöhemmin Yahoo-sivustolle yrittäneensä vain aiheuttaa säpinää Twitterissä, mutta vahinko oli jo tehty, ja nainen tuomittu pinnalliseksi. Muut Twitter-käyttäjät riensivätkin sankoin joukoin puhumaan pienempien sormusten puolesta.

Vaikka Daymjina halusi twiitillään vain aiheuttaa sekasortoa, hän seisoo kuitenkin osittain kiistanalaisen päivityksensä takana.

– Jos tuo on jotain, mihin jollain on oikeasti vain varaa, ei ole oikein tyrmätä sitä, koska rakastat sitä ihmistä. Mutta jos hänellä olisi varaa parempaan, ei ole väärin odottaa enemmän.

Näin twiittiin reagoitiin:

"Sormus, jonka isäni antoi äidilleni, koska halusi vain päästä naimisiin hänen kanssaan."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuvittele kosivasi tyttöä ja hän pilkkaisi sormuksen kokoa sosiaalisessa mediassa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tyttöystäväni valitsi kihlasormuksen, jonka halusi. Se on pienempi kuin tuo. Sormuksen koolla ei ole väliä."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on se kaunis sormus, jolla sulhaseni kosi. Ei sillä ollut väliä, kuinka yksinkertainen se oli, koska halusin vain naimisiin hänen kanssaan."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Poikaystäväni antoi tämän sormuksen minulle. Se on niin pieni verrattuna suureen käteeni."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Menetkö naimisiin sormuksen vai miehen kanssa?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pienempien sormusten puolustelusta huolimatta, moni nainen ei pidä kihlasormuksestaan. David's Bridalin vuonna 2013 tekemän kyselyn mukaan 36 prosenttia naisista haluaisi paremman sormuksen ja 19 prosenttia halusi isomman.

Lähteet: Mashable, Yahoo

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.