Mainos

Omaiset vaativat Hyvinkään ampujalta suuria vahingonkorvauksia

Hyvinkään ampumistapauksesessa kuolleiden omaiset vaativat teon myöntäneeltä Eero Hiltuselta suuria vahingonkorvauksia. Ammuskelun valmisteluistunto alkoi tänään Hyvinkään käräjäoikeudessa.

Ampumisessa kuolivat nuori nainen ja nuori mies. Molempien vanhemmat vaativat Hiltuselta 50 000 euron vahingonkorvauksia henkisestä kärsimyksestä. Puolustus ei hyväksynyt summia.

Kuolleen miehen vanhemmat vaativat myös korvauksia siitä, että ovat joutuneet vuokraamaan asunnon toiselta paikkakunnalta viikonloppuja varten. Vanhempien asianajajan mukaan he eivät pysty viettämään viikonloppuja vanhassa asunnossaan. Puolustus ei hyväksynyt tätä vaatimusta.

Lisäksi kuolleen miehen pitkäaikainen tyttöystävä vaatii 15 000 euron vahingonkorvauksia henkisestä kärsimyksestä. Asianajajan mukaan tyttöystävä oli suunnitellut poikaystävänsä kanssa perheen perustamista ja naimisiin menemistä. Pari oli asianajajan mukaan sopinut jo hääpäivästä.

Puolustus kiisti tyttöystävän vaatimukset, koska pari ei asunut yhdessä, eikä näin ollut lain mukaan erityisen läheinen henkilö.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.