Olympialaisissa älytön teko – diskattu yritti purra vastustajaansa!

Marokkolainen Youness Baalla on diskattu olympialaisten nyrkkeilyssä. Hän yritti purra vastustajaansa David Nyikaa miesten raskaansarjan ottelussa.

22-vuotiaan Baallan teko ei jättänyt mitään seliteltävää, sillä hänen puraisuyrityksensä oli selvästi nähtävissä tv-kuvista. Ottelijat sitoivat toisiaan ottelun kolmannessa erässä, kunnes Baalla päätti tehdä älyttömän temppunsa.

Ottelun päättymisen jälkeen Baalla diskattiin. Sinänsä päätös ei vaikuta turnauksen etenemiseen, sillä uusiseelantilainen Nyika voitti ottelun kaikin tuomaripistein 5-0 ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon.

– Youness Baalla yritti selkeästi purra vastustajaansa korvaan/kasvoihin ottelun kolmannessa erässä. Epäurheilijamainen käytös huomattiin vasta, kun ottelu oli päättynyt, virallisessa tiedotteessa todettiin.

Nyika oli ottelun jälkeen epäuskoinen kehän tapahtumista.

– Näittekö te? Tuomari ei tainnut nähdä, hän oli lähimpänä. Hän ei saanut täyttä suullista, onneksi hänellä oli hammassuojat ja minä olin hikinen. Minua on purtu kerran aiemmin rintaan, mutta come on, nämä ovat olympialaiset, 25-vuotias Nyika sanoi Eurosportin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat