Mainos

Oluenhimoinen mäyrä joi itsensä tainnoksiin – epäillään varastaneen oluet juhlijoilta

Puolalaiselta uimarannalta löydettiin maanantaina naarasmäyrä, jonka epäillään juopotelleen itsensä tainnoksiin. Juomat mäyrän uskotaan varastaneen rannalla olleilta juhlijoilta.

Rewalin kaupungista Itämeren rannalta löydetyn tajuttoman mäyrän ympärillä oli seitsemän tyhjää olutpulloa. Lisäksi läheisestä pusikosta löydettiin vielä kaksi pulloa lisää.
Mäyrän uskotaan varastaneen pullot ja avanneen ne sitten hampaillaan.

Oluen makuun päässyt eläin vietiin paikalliseen eläinhoitolaan hoitoon. Mäyrä oli kertomuksen mukaan tajuttomana kaksi päivää, mutta heräsi viimein keskiviikkona. Eläimen kerrotaan olevan pikkuhiljaa toipumassa, mutta se ei voi esimerkiksi nousta vielä istuma-asentoon.

Eläinhoitolan johtaja Marzena Bialowolska kertoo uutistoimisto AFP:lle, että Wandziaksi nimetty mäyrä keskittyy nukkumaan, juomaan vettä ja syömään kananlihaa. Jos toipuminen etenee suunnitellusti, mäyrä pääsee takaisin luontoon vielä tämän viikon lopulla.

Wandzia ei ole ensimmäinen laatuaan alkoholikokeilujen kanssa. Saksan poliisi kutsuttiin vuonna 2009 poistamaan tieltä mäyrä, joka oli humaltunut ahmittuaan käyneitä kirsikoita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.