Olli Jokisen Jukurit löi asiantuntijoille jauhot suuhun – Petteri Sihvosenkin arvio meni pahasti metsään: "En voinut tietää"

Olli Jokisen Jukurit on näyttänyt epäilijöilleen, myös Petteri Sihvoselle – Liigaviikko avaa, mikä on mahdollistanut mikkeliläisten sensaation. 24:07
Petteri Sihvonen näyttää, miten Mikkelin Jukureiden suuryllätys on rakennettu.

Jukurit on vastannut kuluvan SM-liiga-kauden suurimmasta yllätyksestä. Kun runkosarjaa on pelaamatta enää muutama ottelu, kamppailee mikkeliläisjoukkue vielä jopa runkosarjan voitosta. MTV Urheilun asiantuntija Petteri SIhvonen perkasi Liigaviikko-ohjelmassa mikkeliläisten menestyksen taustat.

Asiantuntijat eivät antaneet Olli Jokisen komentoon siirtyneelle joukkueelle kauden alla juuri toivoa. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen sijoitti mikkeliläiset omassa arviossaan sijalle 15. Siis viimeiseksi.

Toisin kävi. Jukurit on ensi viikon tiistaina päättyvässä SM-liigan runkosarjassa kolmantena ja kamppailee yhä jopa runkosarjan voitosta.

– Minun työhön kuuluu arvioida aina sillä tietoa, mitä olen siihen mennessä kerännyt ja pistää joukkueita järjestykseen, Sihvonen sanoo MTV:n Liigaviikko-ohjelmassa.

– En ole mikään ennustaja, joka näkisi kristallipallosta, että tällä koutsilla on kykyjä, joita hän ei ole tähän mennessä näyttänyt.

Sihvosen mukaan Jokisen Jukurit pelasi ensimmäiset 10-15 ottelua sitä lätkää, minkä olettaman perusteella hän arvioi joukkueen jäävän "pahnan pohjimmaiseksi". Jukurit voitto 15 ensimmäisestä pelistään viisi.

– En voinut tietää, että Olli Jokisella, valmennustiimillä ja niillä pelaajilla on kykyä muuttaa kurssia.

Kurssi kuitenkin muuttui totaalisesti, ja vaikka pudotuspelit ovat vielä edessä, voidaan sanoa, että Jukureiden ja Jokisen kausi on ollut suuri menestys.

Millä konsteilla Jokisen Jukurit sitten yllätti asiantuntijat? Sihvonen perkaa Jukureiden menestyksen taustat Liigaviikossa, jonka voit katsoa pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat