Olli Jokisen Jukureilta raakaa toimintaa – vastustaja joutui reagoimaan

Muu pelitapahtuma: Jukurit - KooKoo 0:58
Tämä Ottoville Leppäsen tarkka sivallus oli vasta alkusoittoa – pian peli olikin jo 3–0

Olli Jokisen luotsaama Jukurit tuli hurjana kotiotteluun KooKoota vastaan. Mikkeliläiset rummuttivat reippaassa neljässä minuutissa kiekon kolmesti ohi KooKoo-vahti Nick Malikin.

Kolmas osuma riitti Malikille. KooKoo-maaliin luisteli Oskari Setänen. Ottelua oli kulunut tässä vaiheessa 4 minuuttia ja 21 sekuntia.

KooKoo kavensi ottelun 3–1-lukemiin vajaan seitsemän minuutin pelin jälkeen. Erän loppupuolella Ben Tardif kuroi eron jo 3–2:een.

Muu pelitapahtuma: Jukurit - KooKoo 1:16
Patrik Puistola laittaa jo 3–0, osuma oli Puistolalle ottelun toinen

Jukurit palasi joulupaussilta tapaninpäivänä. Jokisen suojatit kaatoivat tuolloin Pelicansin 4–1. Ottelun jälkeen Pelicans-käskijä Tommi Niemelä manasi joukkueensa huonoa valmistautumista joulunajan peleihin. Jokinen otti vierestä kantaa samaan teemaan.

– Me olemme valmistautuneet näihin joulun ajan peleihin jo toukokuusta asti, jolloin kesäharjoittelu alkoi, Jokinen paalutti tiistaina.