Olli Jokinen vahvistaa MTV Urheilulle: Jättää SM-liigan

Olli Jokinen vahvistaa MTV Urheilulle jättävänsä Jukurit tämän kauden jälkeen 1:16
Jokinen vahvistaa videohaastattelussa jättävänsä Jukurit kuluvan kauden jälkeen

Kolmatta kauttaan Mikkelin Jukureiden päävalmentajana toimiva Olli Jokinen vahvistaa jättävänsä seuran ensi keväänä. 

Jokisen piiskaama mikkeliläisnippu on SM-liigan runkosarjassa tällä hetkellä odotuksiin nähden loistavissa asemissa, peräti viidentenä. 

Jokinen solmi keväällä 2021 seuran kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen. Hän vahvistaa MTV Urheilulle, että matka jatkuu ensi keväänä Jukureista eteenpäin.

– Joo, kyllä se (matka) on jatkumassa toisaalle, Jokinen sanoo. 

SM-liigassa Jokinen ei ole jatkamassa. Hän heittää pilke silmäkulmassaan, että hänen tietojensa mukaan paikkoja ei olisi vapaanakaan. Osa seuroista ei ole vielä vahvistanut ensi kauden valmennustaan, mutta tietoja on uutisoitu mediassa. 

Jokinen on neuvotellut ensi kautta koskien ulkomaiden suuntaan.

– Jotain keskusteluja on käyty. Mitään konkreettista ei tällä hetkellä ole. Kyllähän sitä valmentajana haluaa mennä eteenpäin uralla. Avoimin mielin katsotaan vaihtoehtoja, hän sanoo.

Ensimmäisellä Jukurit-kaudellaan Jokinen luotsasi joukkueen SM-liigan runkosarjan kakkoseksi. Hän voitti kauden päätteeksi parhaan valmentajan palkinnon.

Iltalehti kertoi marraskuun lopussa, että Mestis-seura IPK:n päävalmentajana toimiva Marko Tuomainen on lähellä ensi kautta koskevaa päävalmentajasopimusta Jukurien kanssa. 

 

Lue myös:

    Uusimmat