Olli Jokinen tunnusti: Sumuttanut suomalaisia vuosien ajan – tyrmistyi Petteri Sihvosen puheista: "Mitä täällä on tapahtunut?"

Sihvosen kanssa hallilla: Jukurit-luotsi Olli Jokiselta poikkeuksellisen suoraa puhetta – “Olen pelannut mediapeliä kolme vuotta” 1:00
Sihvosen kanssa hallilla: Jukurit-luotsi Olli Jokiselta poikkeuksellisen suoraa puhetta – "Olen pelannut mediapeliä kolme vuotta."

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen laskeutuu norsunluutornistaan kohtaamaan suomalaisen jääkiekkoilun tekijöitä ja todellisuutta Sihvosen kanssa hallilla -ohjelmasarjassa. Tänään keskiviikkona MTV Katsomossa julkaistussa 4. jaksossa asiantuntija on Mikkelin Jukurien vieraana.

Jaksossa kasvotusten Sihvosen kanssa istahtavat Jukurien hyökkääjä Niko Huuhtanen, päävalmentaja Olli Jokinen sekä kehitysjohtaja Mikko Hakkarainen.

Sihvonen on arvostellut Jokista varsinkin tämän kolmen vuoden mittaisen Jukurit-pestin alkuvaiheessa ja on ihmetellyt sitä, miten pelaajakeskeinen valmentaja on antanut "kovaakin haipakkaa" suojateilleen julkisuudessa. 

Kun Sihvonen prässää ex-huippupelaajaa aiheesta, Jokisen pokeri pettää. 

– Sinä hymyilet nyt vähän! Sihvonen huomauttaa. 

– Nyt minä voin nostaa käden pystyyn. Minä olen pelannut mediapeliä kolme vuotta täällä Suomessa ihan tietoisesti, Jokinen täräyttää.

Kun puhe siirtyy Jukurien jääharjoitteluun, jota Sihvonen, ja asiantuntijan mukaan myös hyvin moni muu suomalainen kiekkoihminen, on pitänyt poikkeuksellisena, Jokinen jopa hieman tyrmistyy. 

– Itselläni särähtää korvaan, että minä jättäisin tänne jonkun perinnön tai muuta. Nyt puhutaan harjoittelusta. 

– En tiedä, mitä täällä (Suomessa) on tapahtunut viime vuosien aikana, Jokinen hämmästelee. 

Poikkeuksellisen suorassa puheenvuorossaan Jokinen myös avaa ratkaisuaan peluuttaa Jukureita vastavirtaan muihin verrattuna, ennakoi Kärpät-puolivälieräsarjaa, kertoo tulevaisuuden haaveistaan ja vastaa Sihvosen hänelle jakamaan runsaaseen kritiikkiin.

Pääkuvan videolla on katsottavissa maistiainen, jossa Jokinen tekee ison tunnustuksen esiintymisestään mediassa. Sihvosen kanssa hallilla -ohjelmasarjan 4. jakso katsottavissa nyt kokonaisuudessaan MTV Katsomossa! Sieltä voi katsoa myös sarjan aiemmat HPK-, HIFK- ja Pelicans-jaksot.

SM-liigan puolivälierät käynnistyvät keskiviikkona. Jokisen luotsaama Jukurit kohtaa Oulun Kärpät. Kaikki pudotuspeliottelut suorina lähetyksinä MTV Katsomossa!

Lue myös:

    Uusimmat