Olli Jokinen nosti esiin unelmapelaajan Jukureista: "Seuraavat 15 vuotta menevät Pohjois-Amerikassa”

Olli Jokinen nostaa Aatu Rädyn esiin: Seuraavat 15 vuotta menevät Pohjois-Amerikassa 2:51
Olli Jokinen puhuu unelmapelaajista Jukureissa ja nostaa erikseen esiin Aatu Rädyn.

Mikkelin Jukurit jääkiekon SM-liigan kärkikahinoihin luotsannut Olli Jokinen sanoi Jukureissa olevan paljon valmentajan unelmapelaajia, mutta erikseen hän nosti esille Aatu Rädyn. Jokisella oli 19-vuotiaasta hyökkääjästä painavia sanoja.

Jokinen kertoi C Moren Aleksis Ärjelle, että ensimmäisenä hänellä tulee Jukureista poikkeuksellisen esimerkillisenä pelaajana mieleen Aatu Räty.

– Haluaa kehittyä joka päivä, istuu palavereissa kuin pesusieni, on koko ajan kyselemässä ja kehittämässä itseään. On ollut hieno päästä valmentamaan tuollaista pelaajaa, Jokinen totesi ja lisäsi:

– Nautitaan vielä näistä yhteisistä hetkistä, koska Aatun seuraavat 15 vuotta menevät Pohjois-Amerikassa.

Räty siirtyi Jukureihin syyskaudella Oulun Kärpistä ja on pelannut mikkeliläisten riveissä komeaa kautta. Tunnollinen ja taitava joukkuepelaaja tahkoaa SM-liigaa lainalla NHL:n New York Islandersista, joka varasi Rädyn taalaliigaan viime vuonna varaustilaisuuden toisella kierroksella. NHL-debyyttiä Räty ei ole vielä tehnyt.

Kuuntele Jokisen kommentit Rädystä ja valmentajan unelmapelaajista ylälaidan videolta. Alta näet puolestaan Rädyn häkeltyneen reaktion, kun hän kuulee Jokisen kehuista.

Aatu Räty reagoi Olli Jokisen kehuihin:"Huh huh" 2:19
Aatu Räty kuulee Olli Jokisen kehuista: "No huh huh."

Maalikooste: SaiPa - Jukurit 5:24
Aatu Räty rouhi perjantaina Jukurien avausmaalin ylivoimalla 3–1-vierasvoitossa SaiPasta. Tästä näet ottelun osumat.

Lue myös:

    Uusimmat