Olivatko nämä hirvityshatut Fergien kosto?

Yorkin prinsessojen hattuihin liittyy hurja salaliittoteoria. Muotiblogistit ovat varmoja, että ne olivat Yorkin herttuattaren, Sarah "Fergie" Fergusonin kosto.

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson, sulhasen Andrew-sedän ex-vaimo ei saanut kutsua kuninkaallisiin häihin, mutta hänen tyttärensä, prinsessat Beatrice ja Eugenie sen sijaan edustivat häissä näyttävästi. Prinsessavaljakko käänsi katseita ja kohotti kulmakarvoja hirvittävyyttä hipovilla hattuviritelmillään.

Muotiblogistit ovatkin viritelleet salaliittoteoriaa siitä, että Yorkin herttuatar olisi kostanut tyttäriensä hattujen kautta sen, ettei häntä kutsuttu.

– Olen ihan varma, että Sarah auttoi hattujen valinnassa. Yksi asia mitä Sarah vihaa on se, ettei häntä huomioida. Tämä oli hänen tapansa sanoa haistakaa pee suvulle, joka teeskentelee, ettei Sarahia ole olemassa, Fergien läheinen ystävä on paljastanut popeaeter.comille.

Varsinkin prinsessa Beatricen hattua on mollattu armotta kriitikoiden taholta, ja Tori Spelling on kutsunut sitä ”pieneksi hulluksi kaupungiksi”. Ainakin prinsessa sai hatullaan huomiota – jopa niin paljon, että sille on perustettu oma blogi! Prinsessa Beatrice ja hänen hattunsa blogi,katso tumblr.comissa.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja