Olihan kuvio – Tuomas Virkkunen sivalsi: "Tuhnu iskee Salzburgin illassa"

Red Bull Salzburgin ja Lokomotiv Moskovan välisessä jalkapallon Mestarien liiga -ottelussa nähtiin komeita maaleja. Joukkueiden lohkovaiheen avausottelu päättyi lopulta 2–2-tasalukemiin.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Lokomotivin Anton Mirantshuk antoi avausmaaliin johtaneessa tilanteessa kulmapotkun. Lokomotiv-joukkuekaveri Rifat Zhemaletdinov oli päineen välissä ennen kuin pallo ehti maalin tasalle, tuli tarjonneeksi näin syötön, ja Eder jatkoi voimakkaalla puskulla pallon takakulmaan.

– No niin, alkaahan niitä tehoja löytyä! Tuhnu iskee Salzburgin illassa, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen sivalsi.

Virkkunen viittasi siihen, että portugalilaishyökkääjä Eder on pelannut yhdeksän ottelua Venäjän liigassa maaleitta.

Salzburgin tasoitus oli näyttävä sekin. Zlatko Junuzovic tarjosi kulmapotkun matalana rangaistusalueen rajan taakse, josta Dominik Szoboszlai latasi painavalla laukauksella yläriman kautta pallon häkkiin.

Toisen jakson alussa Salzburg paineli 2–1-johtoon. Zlatko Junuzovicin kuti muutti suuntaa Lokomotiv-puolustuksesta ja painui venäläisten verkkoon.

Taisto päättyi 2–2, kun Lokomotivin Vitali Lisakovich puski 75. minuutilla pallon Salzburg-maalivahti Cican Stankovicin käsien kautta sisään.

Ottelu oli molemmille lohkovaiheen ensimmäinen.