Olga Temonen julkaisi liudan kuvia projektistaan – seuraajat hehkuttavat: "Oot kyllä melkoinen mimmi"

0:45
Tältä parhaillaan pyörivä MasterChef VIP -kausi näyttää.

Näyttelijä Olga Temonen rakentaa pizzeriaa. 

Näyttelijä Olga Temonen aloitti tänä keväänä uuden projektin. MasterChef VIP -sarjassakin kisaava Temonen päätti avata oman pizzerian. Hän kertoi aikaisemmin keväällä MTV Uutisille haaveistaan laajentaa kotieläinpihaansa.

– Haluaisimme rakentaa kotieläinpihan yhteyteen pizzerian. En mieti koronaa vaan mietin tulevaisuutta. Ei kannata jäädä liikaa märehtimään. Korona on jollain tavalla tullut jäädäkseen, näyttelijä kommentoi tuolloin.

Maaliskuussa hän kertoi ostaneensa yritykselleen heidän kotieläinpihansa naapurista vanhan koulun, johon pizzeria olisi tarkoitus perustaa. 

– Koska on valmista, en osaa sanoa, riippuu paljon myös koronasta, mutta tavoite olisi tämän vuoden puolella. Ei mitään järkeä, mutta olen aivan innoissani! hän kirjoitti. 

Temonen on päivittänyt viime aikoina ahkerasti projektinsa etenemistä. Tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan tähti kertoo koulun muuttamisen pizzeriaksi etenevän hyvään tahtiin. 

– Koulusta pitseriaksi -remppa etenee! hän kirjoitti julkaisemiensa kuvien yhteyteen. 


Temosen seuraajat hehkuttavat kommenttikentässä projektia. 

– Oot sä kyllä melkoinen mimmi. Onnea remppaan! 

– Ihanat nuo ikkunat, seinät ja tuo huikea huonekorkeus. Komeaa jälkeä, tulee niin hieno Pizzeria että.

MasterChef VIP ennakkoon mtv-palvelussa ja tiistaisin kello 20 MTV3-kanavalla. Haku uudelle MasterChef-kaudelle on käynnissä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja