Olen keski-ikäinen ja harrastanut seksiä vain kerran – kerronko miehelle? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen keski-iän ylittänyt nainen, mutta olen ollut miehen kanssa sängyssä vain kerran, siitäkin on jo vuosia. Miten voin odottaa miehen suhtautuvan minuun, kun haluan "sängynlämmittäjän", mutta en osaa sillä saralla oikeastaan mitään.

Kerronko edes miehelle kokemattomuudestani, vai miten hoidan asian kaikkien kannalta fiksusti?" kysyy nimimerkki ei ihan enää neitsyt, mutta....

Näin miehet vastasivat

"Dear Liki-Impi, touhut uuden kumppanin kanssa ovat kuitenkin aina aluksi sen päiväistä sähläystä, että kokemattomuutesi tuskin paistaa läpi mitenkään häiritsevästi. Voit toki mainita asiasta sängynlämmittäjälle, jos sopiva tilaisuus koittaa, mutta pakollista se ei ole."
– 32, parisuhteessa

"Valitse mies tarkkaan ja ole rehellinen. Se lienee varmin tapa päästä taas puuhien makuun."
– 37, naimisissa

"Kyllä sanoisin, että rehellisyys on tuossa asiassa paras ratkaisu. Voit kertoa miehelle, että olet kokematon. Totta kai miehestä riippuen reaktio voi olla mitä tahansa, mutta ainakaan itselleni ei siitä tulisi mikään mahdottoman negatiivinen olo – pikeminkin se voisi olla kiihottavaa, että ikään kuin voi uutena asiana näyttää, kuinka kivaa seksi voi olla. Eikä siellä petihommissa nyt mitään ihmeitä tarvitse osatakaan – tunteella vaan, ja mikäli on minunkaltainen mies kyseessä, niin mies vie ja nainen vikisee."
– 37, naimisissa

"Rehellisyys maan perii."
– 30, sinkku

"Ei muuta kuin hommiin, minä neuvon sitten!"
– 36, sinkku

"En usko, että mies suhtautuisi asiaan negatiivisesti, vaikka asiasta puhuisitkin. Jokainen suhde on kuitenkin erilainen ja vaatii toisiltaan opettelua kummankin mieltymyksiin ja haluihin. Ei "enemmän" kokeneetkaan ole aina sen parempia tai huonompia "sängynlämmittäjiä", eli rohkeasti voi kertoa."
– 38, sinkku

"Parempi olla rehellinen, kun tilanne osuu kohdalle. Tällöin mieskin osaa suhtautua asiaan paremmin. Fiksumpi mies osaa ottaa kontrollin ja opastaa asioissa, jolloin se ei luo itsellesi niin suurta painetta, vaikkei kokemusta olekkaan kertynyt."
– 34, sinkku

"Asiaan on kaksi ratkaisua, riipuen "sängynlämmittäjän" omasta kokemuksesta/kantista/arvoista/halusta/mielenkiinnosta ja niin eespäin.

Kerro totuus. Fiksu/innokas/rehellinen ja ennen kaikkea osaava mies näyttää mielellään, mistä olet jäänyt paitsi kaikki nämä vuodet ja opettaa, mikä saa kehräämään. Omaan nautintoonsa tuijottelija, sanoo, että jos et tuohon ikään mennessä ole oppinut, ei sinua enää kannata  opettaa.

Et kerro totuutta. Voip olla osaamattomissa käsissä jälki semmoista, että olet ilman miehiä tämän jälkeenkin.  Interweppi on täynnä hyviä opetuselokuvia. Avarra maailmakuvaasi siitä, mitä voi ja kannattaa tehdä."
– 46, naimisissa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja