Oinas-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

OINAS 21.3.–19.4.

Tutustu Oinas-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


RAKKAUS

Rakkaudessa vuosi on hyvin myönteinen ja täynnä intohimoa. Älä vaivu epätoivoon, vaikket olisikaan vielä löytänyt sitä oikeaa. Kevät tuo lukuisia tilaisuuksia kumppanin löytämiseen, ja iloinen hymy kasvoillasi vielä kasvattaa mahdollisuuksiasi. Suuri rakkaus voi jo odottaa kulman takana, joten älä luovuta.

Parisuhteessa elävillä on edessään voimakkaiden tunteiden vuosi. Intohimoa ei varmasti tule puuttumaan, mutta tunteet voivat kuumentua helposti muutenkin, ja se voi johtaa turhiin riitoihin. Yritä välttää kaikin tavoin liikaa itsekkyyttä ja itsepäisyyttä.

PERHE

Perhe-elämä voi tänä vuonna kärsiä joko sinun tai jonkun muun perheenjäsenen stressistä töissä. Yrittäkää järjestää perheelle tarpeeksi yhteistä vapaa-aikaa ja tehkää yhdessä jotakin hauskaa mikä saa työpaineet unohtumaan.

YSTÄVÄT

Ystävyyssuhteet sujuvat tänä vuonna hyvin. Näet jonkun ystäväsi uudessa valossa ja löydät hänestä kokonaan uusia ja miellyttäviä puolia, joista et ollut ollenkaan tietoinen. Sen seurauksena ystävyyssuhteenne syvenee ja vahvistuu entisestään.

TYÖ

Vuosi 2015 tuo monenlaisia muutoksia työelämässä, ja ne voivat tapahtua joko sinun aloitteestasi tai sinusta riippumattomista syistä. Ota muutokset myönteisesti vastaan. Jotakin jää ehkä taaksesi, mutta voit olla varma, että löydät edestäsi jotakin vielä parempaa. Tulet olemaan iloinen siitä mitä kaikkea uutta muutoksen tuulet tuovat elämääsi.

RAHA

Säästäväisyys on menestyksesi salaisuus. Sinun kannattaa muistaa panna rahaa säästöön myös pahan päivän varalle. Löydät vuoden aikana ehkä uuden tulonlähteen, ja se kasvattaa mahdollisuuksiasi säästää. Älä siis antaudu tuhlailulle, vaikka huomaisitkin tililläsi olevan tavallista enemmän rahaa.

OPISKELU

Sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä opinnoissasi, kunhan vain et anna harrastusten tai huvitusten häiritä opiskeluasi. Tämän vuoden aikana sinä mahdollisesti valmistut jostakin oppilaitoksesta ja suuntaat sen jälkeen uusiin opintoihin tai ehkäpä työnhakuun.

TERVEYS

Tänä vuonna väsymys ja masennus voivat saada sinusta helposti vallan. Älä anna niin tapahtua, vaan taistele kaikin tavoin vastaan. Paras keino siihen on pitää kehosi hyvässä kunnossa. Kuntoile, ulkoile, syö oikein ja lepää riittävästi. Kun ruumiisi voi hyvin, mielesikin seuraa mukana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja