Oikeusministeri Henriksson mursi kätensä tenniksessä – Afrikan-matka peruuntuu

Henrikssonin oli määrä matkustaa viideksi päiväksi Afrikkaan tapaamaan oikeusalan toimijoita Namibiassa ja Etelä-Afrikassa, mutta matka peruuntuu.

Rkp:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson peruu työmatkansa eteläiseen Afrikkaan loukkaantumisen vuoksi.

Henriksson kertoi lauantai-iltana Facebook-päivityksessään, että hän kaatui tennistä pelatessaan niin, että hänen käsivarteensa tuli murtuma. Hän kertoo myös loukanneensa polvensa.

– Aina ei kaikki mene niin kuin Strömsössä. Tänään kaaduin niin pahasti, että käsivarteen tuli murtuma, Henriksson kertoi iltayhdeksän jälkeen lauantai-iltana päivityksessään.


Päivityksen yhteydessä Henriksson julkaisi kuvan itsestään käsi lastassa. Hän kiittää päivityksessään myös saamaansa hoitoa Pietarsaaren sairaalassa.

– Nyt kotona ja totuttelen siihen, että minulla on toistaiseksi vain yksi käsi ja yksi jalka tukenani, hän kirjoittaa.

Henriksson on kotoisin Pietarsaaresta Pohjanmaalta.

Henrikssonin oli alun perin määrä lähteä sunnuntaina viideksi päiväksi Etelä-Afrikkaan ja Namibiaan tapaamaan maiden oikeusalan toimijoita ja kansalaisjärjestöjen edustajia. Henrikssonin loukkaantumisesta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja