Oho: Aleksandr Bolshunov esitti yllättävän kutsun Johannes Hösflot Kläbolle – "Se olisi kivaa"

Venäjän Aleksandr Bolshunov ja Norjan Johannes Hösflot Kläbo tunnetaan kovina kilpakumppaneina hiihtoladuilla. Välit eivät ole kaikesta päätellen kuitenkaan ainakaan jäisimmät mahdolliset: Bolshunov on kutsunut Kläbon häihinsä.

Venäläishiihtäjä Anna Zherebjatjevan kanssa seurusteleva Bolshunov kertoi Kläbolle antamastaan hääkutsusta Oberstdorfin MM-kisoissa. Kläbo vahvisti asian.

– Olen vastaanottanut kirjeen kutsun kera, Kläbo kertoi VG:n mukaan.

Bolshunov virnuili Match TV:n mukaan uteluihin häiden ajankohdasta ja paikasta, että sitä pitää kysyä kutsun saaneelta Kläbolta. 

"Olisi kivaa"

Kläbo arveli, ettei hän välttämättä pääse häihin paikalle, sillä koronaviruspandemia mutkistaa matkustamista.

– Katsotaan, mutta valitettavasti siitä tullee vähän vaikeaa. Toivon todella, että olisin siellä. Se olisi kivaa, Kläbo sanoi.

Kläbo piti pintansa

Norjassa kohistiin perjantain 4x10 kilometrin ankkuriosuuden viimeisen ylämäen tapahtumista, kun Bolshunov astui useaan otteeseen edellään olleen Kläbon sauvojen päälle. Bolshunov puolusteli NRK:n mukaan, että Kläbo olisi hiihtänyt hitaasti häneen nähden.

Kläbo löi kuitenkin kyseisessä mäessä kaasua, karkasi venäläiseltä ja ankkuroi Norjan maailmanmestaruuteen. Venäjä oli toinen ennen Ranskaa.

Oberstdorfin MM-kisat päättyvät sunnuntaina miesten 50 kilometrin perinteisen hiihtotavan yhteislähtökilpailulla, joka käynnistyy Suomen aikaa kello 14.

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!

Lue myös:

    Uusimmat