Ohjaajalegenda pidätettiin – mitä tapahtui 31 vuotta sitten?

Ohjaaja Roman Polanski pidätettiin 31 vuotta pidätysmääräyksen jälkeen. Miehen epäillään syyllistyneen vuonna 1977 13-vuotiaan tytön raiskaukseen.

The Smoking Gun paljastaa nettisivuillaan kuulustelupöytäkirjat, joista selviää, mistä miestä oikein syytetään. Samantha Geimer kertoo yksityiskohtaisesti kuulusteluissa hänen ja ohjaajan välillä tapahtuneet asiat.

Polanski oli kertonut Geimerille, että hän kuvaisi tätä Ranskan Vogue-lehteen. Mies kuvasi tyttöä ensin ulkona. Sitten molemmat siirtyivät Jack Nicholsonin kartanolle ottamaan intiimimpiä kuvia.

Ohjaaja otti ensin yläosattomia kuvia ja sen jälkeen alastonkuvia. Pari siirtyi myöhemmin makuuhuoneeseen, jossa Polanski makasi 13-vuotiaan Geimerin kanssa eri tavoin. Tyttö kertoi myöhemmin kuulusteluissa, ettei vastustanut voimakkaasti tapahtumia, koska pelkäsi ohjaajaa.

Polanskista tehtiin Yhdysvalloissa pidätysmääräys samana vuonna kun raiskaus tapahtui. Mies ehti myöntää syyllisyytensä, mutta pakeni sittemmin maasta. Polanski on asunut tapahtuneen jälkeen Ranskassa, eikä ole pidätyksen pelossa käynyt kertaakaan Yhdysvalloissa. Miestä ei voitu ranskalaissyntyisenä pidättää Ranskassa. Kun legendaarinen ohjaaja kuitenkin matkusti Sveitsiin hakemaan elämäntyöpalkintoa, hänet pistettiin rautoihin.

45-vuotias Geimer haluaisi unohtaa tapahtuneen ja on nyt pyytänyt viranomaisia luopumaan syytteistä.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat