Mainos

Oasis varmisti Ruisrockin keikkansa

Turun Ruisrockin sunnuntain 2. heinäkuuta pääesiintyjä Oasis on varmistanut saapumisensa Turkuun, vaikka kitaristi Noel Gallagher yllättäen vetäytyi keikoilta kesken Euroopan kiertueen.

Noel Gallagher (kuvassa takana ylhäällä) on luvannut palata ruotuun kiertueen Britannian osuudelle. Se alkaa Boltonista 15. heinäkuuta, mutta jo sitä ennen bändi piipahtaa 8. heinäkuuta Dublinissa.

Noel Gallagherin korvaa mm. Paul Wellerin kanssa soitellut Matt Deighton. Uuden kitaristin sisäänajo aiheuttaa muutaman Ranskan konsertin peruuntumisen. Brittilehdistön mukaan syynä Noel Gallagherin merkilliseen käyttäytymiseen on riita bändikaverinsa ja veljensä Liam Gallagherin kanssa.

-Nähtäväksi jää herättävätkö Gallagherin veljekset bändeineen tällä kertaa huomiota myös muuten kuin musiikillisilla ansioillaan, aprikoikaan Ruisrockin Internet-sivujen bändiesittelyssä. Nythän se on nähty, että herättävät.

-Oasis esiintyy Ruisrockissa, olemme saaneet yhtyeen tulosta varmistuksen myös puhelimitse, Rainer Koski Ruisrock-organisaatiosta kertoo.

-Kokoonpano voi olla eri, mutta musiikki on samaa. Eikä se ole varmaa, ettei Noel Gallagher olisi mukana jo Turussa. Hän tulee Oasisin Britannian keikoille, ja ne ovat silloin jo aika lähellä. 30-vuotisjuhliaan viettävä Ruisrock järjestetään 30.6.-2.7.
(STT)
Oasis kertoo Noelin lähdöstälehdistötiedotteessaan

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.