Oasis-kitaristi koki kovia keikallaan - katso video!

Oasiksen sunnuntainen Toronton keikka sai dramaattisen käänteen, kun yhtyeen kitaristia Noel Gallagheria kohdeltiin tylysti lavalla.

Brittiläisyhtye aloitti normaalisti kappaleensa ja kun bändi oli soittanut puolitoista minuuttia, yhtäkkiä Noelin takaa ryntää mies ja työntää kitaristi-paran tylysti lavalta alas. Mies napattiin heti kiinni turvamiesten toimesta ja videolla myös näkyy miten Liam Gallagher yrittää lyödä miestä.

Keikka kuitenkin jatkui viiden minuutin tauon jälkeen.

Myös muut artistit joutuneet vaaratilanteisiin

Myös monet muut artistit ovat saaneet kutsumattomia vieraita lavalleen. Muun muassa amerikkalainen Tool-yhtye. Laulaja Maynard James Keenan kuitenkin laittaa kutsumattoman vieraan itse aisoihin, lopettamatta laulamista koko välikohtauksen aikana!

Kutsumattomien vieraiden lisäksi muusikot ovat saaneet lavalleen erinäisiä esineitä – vaarallisia ja vähemmän vaarallisia. Vaarallisimmista päästä on lasipullot, joita on heitelty monen artistin ja yhtyeen lavalle. Rasmuksen laulajaa Lauri Ylöstä on heitetty myös monitoimiveitsellä vuonna 2001, mutta onneksi olkapäähän osunut veitsi ei tullut kohteeseensa terä edellä.

Tom Jonesin esiintymislavalle lentää pikkupöksyjä

Joidenkin artistien keikalle lentävistä tavaroista on tullut jo lähes perinne, kuten legendaarisen Tom Jonesin konserteissa. Naisyleisö nimittäin heittää lavalle runsaan määrän pikkupöksyjä.

Lauri Tähkä ja Elonkorjuu-yhtye sai varsin erikoisen esineen lavalle viime kesänä. Näin bändi kuvaili tilannetta The Voice-kanavan haastattelussa:

- En huomannut, että mikä tavara se oli. Kysyin biisin jälkeen rumpali-Lenniltä, että mikä se oli, niin Lenni nosti esineen ylös ja sanoi, että tekop***u, Lauri Tähkä naurahti.

Katso Oasis-video täältä!

Katso Tool-video täältä!

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja