Nyt meni liian oudoksi: Sadat lampaat kävelivät tauotta 12 päivää pelkkää ympyrää Kiinassa – video hypnoottista katsottavaa

Kiinassa ihmetelllääm lampaiden mystistä käytöstä – sadat lampaat ovat pyörineet ympyrää jo 12 päivää putkeen 3:21
Kiinassa ihmetelllään lampaiden mystistä käytöstä – sadat lampaat pyörivät ympyrää 12 päivää putkeen

Kiinan pohjoisosassa lampaita hoitava neiti Miao on joutunut hieraisemaan silmiään joka päivä yhä uudestaan ja uudestaan.

Syynä ovat hänen lampaansa, jotka päättivät alkaa tepustella porukalla ympyrää aitauksessaan. 12 vuorokautta tauotta kestäneen lampaiden ympyrärallin syy on toistaiseksi pimennossa.

Neiti Miao sanoi omituisen vaelluksen alkaneen ensin muutaman lampaan toimesta. Tämän jälkeen koko muu lauma osallistui rinkiin ja siitä lähtien määkijät pyörivät ympyrää –  yötäpäivää ja myötäpäivään.

Uutistoimisto Reutersin mukaan oheinen video on kuvattu tasan kaksi viikkoa sitten, eli marraskuun neljäntenä päivänä.

Tapahtumapaikalla on kaikkiaan 34 lammasaitausta, mutta vain yhdessä aitauksessa lampaat päättivät lähteä kulkemaan ympyrää.

Erikoisesta tapauksesta ovat uutisoineet useat mediat. Esimerkiksi brittilehti Daily Mail kertoo, että ihmiset ovat olleet ihmeissään yrittäessään käsittää lampaiden käyttäytymistä. Lehti toteaa, että esimerkiksi jotkin taudit saattavat vaikuttaa eläimien aivoihin niin, että ne alkavat käyttäytyä omituisesti.

Lue myös:

    Uusimmat