Nyt jytisee! C Moren selostajat Antero Mertaranta ja Niki Juusela esittelevät rumpalitaitojaan hulvattomalla videolla

Urheilun superviikot 1:17
Antero Mertaranta ja Niki Juusela antoivat rumpujen laulaa.

C Moren selostajilla Antero Mertarannalla ja Niki Juuselalla on yhteinen harrastus. Miehet laittoivat rummut jytisemään C Moren studiolla alkavien urheilun superviikkojen kunniaksi.

Musiikinopettajanakin ennen selostajauraansa työskennelleellä Mertarannalla on kiinteä suhde rumpuihin. Hän muun muassa keikkailee Anza Mertaranta Allstars -bändin rumpalina "säännöllisen epäsäännöllisesti". 

– Tämä oli hauska juttu. Hyvällä fiiliksellä studioon ja sieltä ulos, Mertaranta kiteyttää rummuttelun Juuselan kanssa.

Kaksikko antoi rumpujen laulaa tottunein elkein.

– Tietysti me olemme Nikin kanssa hyvin erilaisia soittajia. Minä olen ollut koko elämäni rock 'n' roll- ja iskelmärumpali ja Niki on enemmän raskaamman osaston rumpali. Siinä mielessä tämä oli mielenkiintoinen kohtaaminen, Mertaranta luonnehtii.

"Hauska yhdistää musaa ja urheilua"

Nuorella iällä rumpujen soiton aloittaneelle Juuselalle ehti kertyä soittamisesta kertyi pitkä tauko, kunnes hän palasi kapuloiden ääreen reilut 10 vuotta sitten. Juusela soittaa nykyään kavereidensa kanssa muun muassa hää- ja synttärikeikkoja.

– Tämä on rakas harrastus. Olen ihan rumpufriikki, rakastan rumpuja instrumenttina ja diggaan kaikesta, mikä rumpuihin liittyy: itse rummut, niiden virittäminen ja kaikki materiaalinen puoli. Minusta rummut on kaunein soitin, mitä maailmasta löytyy, ja niitä on älyttömän hauska hakata, Juusela kuvaa.

F1-selostaja hyppäsi instrumentaalisiin puikkoihin Mertarannan kanssa ilon kautta.

– Mikäs siinä. molemmat kuitenkin ovat tuon instrumentin miehiä enemmän tai vähemmän. Hauskaahan se on yhdistää musaa ja urheilua, Juusela heittää.

Rumpusessio järjestettiin urheilun superviikkojen kunniaksi: C Morella on tulevien viikkojen aikana tuhti kattaus urheilua maailman huipulta. Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät ensi viikon perjantaina, ja F1-sirkus rantautuu Euroopan radoille, kun samana viikonloppuna ajetaan Espanjanssa ja pari viikkoa tästä Monacon katuradalla. Timanttiliiga-kausi käynnistyy perjantaina 3.5. Dohasta, ja tenniksen ATP-kiertuetta tahkotaan tulevina viikkoina Madridissa sekä Roomassa. Ohjelmistossa pyörivät myös MotoGP ja jalkapallon Mestarien liigan ratkaisuottelut, ja La Ligassa pelataan puolestaan viimeisiä kierroksia.

Lue myös:

    Uusimmat